Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2019, 20:27
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Po Aladinovi a Levom kráľovi dostáva svoj hraný remake aj Mulan. V prvom traileri bojuje proti presile a predvádza akrobácie

Po Aladinovi a Levom kráľovi dostáva svoj hraný remake aj Mulan. V prvom traileri bojuje proti presile a predvádza akrobácie
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures
FILMY A SERIÁLY MULAN
Uložiť Uložené

Mulan ignoruje tradície a stáva sa prvotriednym bojovníkom.

S poslednou dôležitou aktualizáciou ohľadom hranej verzie úspešného animáku Mulan sme k tebe prišli ešte v priebehu minuloročného leta. V danej dobe sa rozbehlo natáčanie očakávanej snímky, a tak Disney začalo svoj projekt propagovať prostredníctvom prvej fotografie, kde sme mohli pozorovať predstaviteľku Mulan Liu Yifei.

Čínska herečka sa v minulosti objavila po boku známych hollywoodskych hviezd, ako Nicolas Cage, Jackie Chan či Jet Li a určite nepatrí medzi neskúsené začínajúce tváre, ktoré ešte nemali tú česť natáčať zábery s využitím bojového umenia. Táto skutočnosť bola mimochodom veľmi dôležitou z dôvodu, že Yifei bude vo filme stvárňovať bojovníčku. Pokiaľ si však už animák z roku 1998 videl, spomínaná informácia pre teba nie je žiadnou novinkou.

Minútu a pol dlhý teaser nás zaviedol do obdobia starovekej Číny, kedy sa obyvatelia museli postaviť útoku armády Hunov. Do vojska však môžu nastúpiť iba muži, a tak sa Mulan medzi vojakov dostane v prestrojení za opačné pohlavie.

Okrem 31-ročnej Liu si vo filme zahrali herci, ako Donnie Yen (Rogue One: Star Wars Story, Ip Man), Jet Li (Expendables, Obávaný bojovník), Li Gong (Gejša). Réžie sa ujala Niki Caro (Úkryt v ZOO, Pán veľrýb) a slovenská i česká premiéra je plánovaná na 26. marca (březen) 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia