Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2019, 14:44
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Red Dead Redemption 2 na PC? Onedlho možno realita, stopy sa našli priamo v zdrojovom kóde

TECH
Uložiť Uložené

Počítačoví gameri, zbystrite pozornosť.

Herné štúdio Rockstar vydalo koncom minulého roka westernovú hru Red Dead Redemption 2. Ako sa dalo očakávať už pred vydaním, hra sa zaradila medzi špičku svojho žánru. RDR2 sme si zahrali aj my, titulu sme udelili nadpriemerné hodnotenie 9,5.

Odporúčané
Red Dead Redemption 2 je najlepšia open world hra histórie. Brutálny western s nádhernou grafikou prekonal GTA V (Recenzia) Red Dead Redemption 2 je najlepšia open world hra histórie. Brutálny western s nádhernou grafikou prekonal GTA V (Recenzia) 6. novembra 2018, 20:18

Westernovku si momentálne môžeš zahrať len na konzole, čo sa pravdepodobne v blízkej budúcnosti zmení. Užívateľ na Twitteri JakoMako51 si totiž všimol v kliente Rockstar Social Club zdrojový kód RDR2_PC_Accomplishments, čo môže znamenať len jedno – štúdio pre počítačových hráčov niečo chystá. Oficiálne však zatiaľ ešte nie je nič potvrdené.  

Domov
Zdieľať
Diskusia