Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2019, 22:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus vydáva najosobnejšiu skladbu svojho života. Venuje ju synovi

HUDBA
Uložiť Uložené

Člen Kontrafaktu pri príležitosti svojich menín vydáva najosobnejšiu skladbu svojej kariéry.

Rytmus včera na svojich instagramových príbehoch prezradil, že nahral najsilnejšiu vec svojho života. Väčšina z nás právom predpokladala, že pôjde o skladbu na jeden z jeho nadchádzajúcich projektov. Opak je však pravdou a hneď dnes pri príležitosti jeho menín dáva svetu vedieť, o čom jeho najnovší počin vlastne je. 

Venoval ho svojmu synovi, ktorý sa narodí už onedlho a v texte zanecháva odkaz, ktorý bude pre mnohých zárukou zimomriavok. Zároveň vyzdáva lásku svojej manželke. Taktiež sme sa dočkali aj sprievodného vizuálu zostaveného zo záberov z jeho príbehov na Instagrame. Okrem početných spoločných chvíľ vidíme aj úplne prvé video, keď ešte skoro nikto nevedel, že ide o Jasminu

O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postaral Tomi Popovič, s ktorým naposledy Rytmus spolupracoval už veľmi dávno a viac už snáď dodávať nie je potrebné. Snáď len to, že sa podľa všetkého dozvedáme aj meno Rytmusovho syna, keďže skladba nesie názov ako bosniacke meno Sanel.

Domov
Zdieľať
Diskusia