Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2019, 16:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kali sa vzdal honoráru za Hip Hop Žije. 4 000 € sa venovalo deťom, aby mohli chodiť na rehabilitácie

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Raper sa rozhodol darovať celý svoj honorár na dobrú vec. Pripojili sa aj fanúšikovia a organizátori festivalu.

Kali ešte pred začiatkom bratislavskej zastávky Hip Hop Žije prehlásil, že síce na festivale hrať bude, chce však, aby organizátori jeho honorár darovali na dobrú vec. Taktiež dodal, že presne nevie, o akú sumu ide, ak by však nebola okrúhla, pokojne doplatí zo svojich. 

Dnes sa dozvedáme, že 4000 € zo zbierky #hipHOPEžije bolo venovaných štyrom rodinám, ktoré ich potrebujú, aby ich deti mohli chodiť na rehabilitácie. Do zbierky sa okrem Kaliho a Petra Panna, ktorí sa vzdali svojho honoráru, zapojili aj fanúšikovia festivalu a taktiež organizátori. Spoločne dali dohromady čiastku, ktorá môže pomôcť k tomu, aby hneď niekoľko ľudí žilo plnohodnotnejší život. 

Zbierku zastrešovalo občianské združenie APPA a my týmto chalanom aj návštevníkom taktiež vzdávame úctu, keďže ide o veľmi srdečný krok.

Samozrejme, či už finančne alebo akokoľvek inak pomáhajú interpreti počas celého roka a toto je len jeden z mála verejne komunikovaných darov. Kali, fanúšikovia aj organizátori Hip Hop Žije si v každom prípade zaslúžia obdiv.

Domov
Zdieľať
Diskusia