Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2019, 18:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Snoop Dogg ďakuje v novom klipe za všetky úspechy len sebe. Pripravuje album a film

HUDBA SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Legendárny raper chystá pre svojich fanúšikov nový album a film. Oboch projektov sa dočkáme počas aktuálneho leta.

47-ročný Snoop Dogg s aktívnou kariérou ešte nehodlá skončiť. Aktuálne sme sa dočkali novej skladby I Wanna Thank Me, ktorej názov je snáď dostatočne veľavravný. Legendárny americký raper si uvedomuje, že si svoju pozíciu vybojoval sám a poukazuje aj na to, že všetko to odriekanie a tvrdá práca stáli za to. 

Dočkali sme sa aj sprievodného videoklipu, v ktorom nechýba rozhadzovanie peňazí, drahé auto ani súkromné lietadlo. Teda všetko, čo by v dnešnej dobe mal mať správny rapový vizuál bez ohľadu na krajinu pôvodu. 

Aby toho nebolo málo, Snoop Dogg na konci videa prezrádza, že v nasledujúcich týždňoch alebo minimálne do konca leta sa dočkáme ďalšieho jeho sólového albumu a filmu. Z Instagramu sa ešte dozvedáme, že aktuálne pracuje na tvorbe ďalšieho klipu. Vzhľadom na to, že nie je fanúšikom popisov k fotkám a videám, viac informácií nemáme. 

Odporúčané
50 Cent dlžil Snoop Doggovi peniaze, namiesto hotovosti požadoval luxusné Lamborghini s Versace dizajnom 50 Cent dlžil Snoop Doggovi peniaze, namiesto hotovosti požadoval luxusné Lamborghini s Versace dizajnom 30. júna 2019, 12:27
Domov
Zdieľať
Diskusia