Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2019, 20:37
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Nekrofil s fetišom na ženské topánky vraždil obete v garáži domu, kým jeho manželka a deti večerali

Nekrofil s fetišom na ženské topánky vraždil obete v garáži domu, kým jeho manželka a deti večerali
Zdroj: Netflix
ZAUJÍMAVOSTI FETIŠ MASOVÍ VRAHOVIA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Brudos zabíjal v rýchlom slede a keby ho polícia promptne nezatkla, obetí by bolo omnoho viac.

Pracoval ako elektrikár, v dome žil so svojou manželkou a deťmi, no v garáži, do ktorej mali zakázaný prístup, skrýval odrezané časti ženských tiel. Svoje obete ako nekrofil znásilňoval až po smrti, no ešte predtým niektoré z nich požiadal, aby sa vyzliekli, pričom ich následne fotografoval.

Nahé fotografie si vynútil aj od svojej manželky, od ktorej požadoval, aby po dome chodievala iba v topánkach s podpätkom. Jeho ohavnými skutkami sa tak ako v prípade vraha BTK (Bind, Torture, Kill) inšpiroval seriál Mindhunter. V ňom ho vynikajúcim spôsobom stvárnil herec Happy Anderson.

Záber zo seriálu

Nekrofil s fetišom na ženské topánky vraždil obete v garáži domu, kým jeho žena a deti večerali
Nekrofil s fetišom na ženské topánky vraždil obete v garáži domu, kým jeho žena a deti večerali Zdroj: Netflix

Psychické týranie matkou a fetiš na ženské topánky

U sériových vrahov nie je vôbec neobvyklé, keď vyrastajú v pomerne chabom rodinnom zázemí. Vzťah Jerome Brudosa a jeho mamy bol viac než vyhrotený a Brudos sa neskôr priznal k tomu, že ju nenávidel.

Jeho mama po prvom synovi túžila taktiež po dcére. Keď sa jej v roku 1939 narodil Jerome, nebola nadšená a svoje opovrhnutie mu dávala častokrát najavo. Už v mladom veku sa začal prejavovať jeho záujem o ženské topánky, ktorý sa neskôr vyvinul v neskrotný fetiš.

Odporúčané
Bol som na slovenskej fetišistickej párty: na okázalé večierky plné erotiky sa chodia odviazať aj vrcholoví manažéri Bol som na slovenskej fetišistickej párty: na okázalé večierky plné erotiky sa chodia odviazať aj vrcholoví manažéri 17. marca 2024, 12:30

Prvé dámske topánky si domov priniesol ako 5-ročný, no jeho matka mu za jeho zvedavosť iba vynadala. To mu ale samozrejme nezabránilo v tom, aby si neskôr zohnal ďalšie. Aj počas skorého tínedžerského veku však išlo stále o nevinnú úchylku.

Ako 17-ročný však Jerome neovládol svoje pudy a s nožom v ruke prinútil rovnako staré dievča, aby sa vyzlieklo. Napadnutie Brudosom ale našťastie prežila a Jeromeho chytila polícia.

Odporúčané
Krabí muž týral svoju rodinu, stál za vraždou dcérinho snúbenca a zomrel rukou nájomného vraha Krabí muž týral svoju rodinu, stál za vraždou dcérinho snúbenca a zomrel rukou nájomného vraha 14. októbra 2018, 9:00

Manželka musela chodiť po byte nahá a mala zakázaný vstup do jeho garáže

Pred policajtmi zmäkol a priznal viac, než bolo nutné. Napríklad aj to, že si plánoval v ním vykopanej jame držať obeť, ktorá by uspokojovala jeho sexuálne chúťky. Počas nasledujúceho 9-mesačného pobytu na psychiatrii lekári prišli na to, že jeho potreba dominancie nad ženami vychádza z nenávisti voči matke. V roku 1956 bol nakoniec budúci sériový vrah prepustený.

Keď mal Brudos 22 rokov, spoznal 17-ročné dievča, ktoré si neskôr zobral za ženu, splodili spolu dve deti a presťahovali do Salemu v štáte Oregon. Svojej partnerke zakazoval chodiť do garáže, kde skrýval svoje „trofeje“, v podobe spodného prádla a dámskych topánok. Neskôr k nim ale pribudli aj časti tiel.

Jeho sexuálnu fantáziu sa snažil pretaviť aj do vzťahu a manželke prikázal, aby po dome chodila iba nahá, počas čoho ju Brudos fotografoval. V roku 1967 sa Jerome vkradol do domu, kde znásilnil ženu, ktorú predtým škrtil až do bezvedomia, a v roku 1968 sa prvýkrát dopracoval až k vražde.

Domov
Zdieľať
Diskusia