Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2019, 16:30
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Harvey Specter a Mike Ross naposledy spájajú sily v záverečnej sérii Suits. Dokáže firma odolať útokom?

Harvey Specter a Mike Ross naposledy spájajú sily v záverečnej sérii Suits. Dokáže firma odolať útokom?
Zdroj: USA Network
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Butch Cassidy a Sundance Kid sú opäť spolu.

Vždy si nájdem čas na starého priateľa.“ Táto veta z nižšie priloženej upútavky vyslovená dávno „strateným synom“ Mikeom Rossom musela potešiť každého pravého nadšenca seriálu Suits. Už v minulom roku nás tvorcovia informovali o tom, že postavy Mikea a Rachel v 8. sérii neuvidíme. 

Zo sympatickej predstaviteľky Rachel Meghan Markle sa medzičasom stala vojvodkyňa zo Sussexu, ale Patrick J. Adams hrajúci Mikea Rossa svoju kariéru v Suits zjavne ešte neukončil.

A všetko nasvedčuje tomu, že jeho geniálna myseľ v kombinácii s Harveyho prefíkanosťou bude v 9. sérii skutočne potrebná. Hlavní hrdinovia budú totiž vo finále bojovať o advokátsku firmu, v ktorej sme spolu s postavami zažili množstvo napínavých prípadov.

Advokátska firma sa od prvej série so svojím názvom Pearson Hardman zmenila na Zane Specter Litt Wheeler Williams a za dlhých 9 sérií prešla mnohými zmenami. Niektorí hrdinovia sa zo seriálu vytratili, iní v ňom naďalej zostali. Návrat Mikea ako kľúčového partnera Harveyho Spectera je však naozaj potešujúcou novinkou, vďaka ktorej sa zrejme dočkáme skutočne emotívneho záveru.

Finálna séria bude mať nižší počet epizód – konkrétne iba 10. Už onedlho by sme sa ale mali dočkať spin-offu s názvom Suits: Second City. V ňom bude ako hlavná hrdinka vystupovať tvrdá Jessica Pearson (Gina Torres). Debutová časť finálnej série je plánovaná na 18. júla (červenec) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia