Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2019, 9:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Provokácia je obľúbená spoločenská hra Fobiu Kida. S Yzomandiasom majú superschopnosti

HUDBA FOBIA KID
Uložiť Uložené

Počúvaj novinku z Fobiovej série Kultúrny šok.

Fobia Kid síce v aktuálnom roku nevydáva celistvý projekt, fanúšikov sa však rozhodol potešiť sériou singlov s titulom Kultúrny šok. V (skoro) pravidelných intervaloch vydáva nové skladby aj videoklipmi alebo aspoň vizuálmi a o slovo sa hlási aj teraz. Tentokrát si na spoluprácu pozval českého Yzomandiasa z Milion Plus a výsledkom je novinka Figaro

O hudobnú produkciu sa v tomto prípade postaral Yzov kolega z labelu Konex a taktiež sme sa dočkali jednoduchého sprievodného vizuálu od Daniela Gavendu. V ňom máme možnosť vidieť typické pankáčske rekvizity ako červené víno, vinyly, ukradnutú značku a gitaru.

Samozrejme, séria singlov ešte stále nekončí a Fobia bude v aktivite pokračovať aj naďalej. Zatiaľ si vychutnaj novinku a prípadne si pripomeň aj všetky 4 predošlé skladby, ktoré priniesol kultúrny šok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia