Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júla 2019, 20:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Snoop Dogg zobral 50 Centovi Lamborghini, Separ a Dame sa opustili na Hip Hop Žije. Sleduj nové Freshnews

REFRESHER 50 CENT DMS FRESHNEWS SEPAR SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

V najnovších Freshnews sa dozvieš, ako to vyzeralo na najväčšom rapovom festivale na Slovensko aj ako platiť s Apple Pay.

Najnovšie Freshnews sú pripravené a opäť sa dozvieš všetko potrebné, čo sa na Slovensku za posledných pár dní udialo. Fanúšikovia aj interpreti domáceho rapu sa počas víkendu presunuli na festival Hip Hop Žije, zahraniční zasa sledovali vtipkovanie v podaní 50 Centa a Snoop Dogga, ktorí sa naťahovali o drahé Lamborgini s Versace polepmi. 

Do našich končín konečne prišla služba Apple Pay a konečne tak aj majitelia iPhoneov môžu platiť bez použitia bankomatovej karty. Zatiaľ sa zapojila len približne polovica bánk, postupne sa budú pridávať ďalšie. Vo videu vyššie sme si pre teba pripravili aj návod, ako pridať kartu do svojho zariadenia. 

Pozrieme sa aj na novinky zo sveta filmov a módy a pripomenieme obsah z našej dielne, ktorý by ti v žiadnom prípade nemal ujsť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia