Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
30. júna 2019, 13:52
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Na Wimbledone budeš môcť ochutnať vegánsku variáciu pochúťky jahôd so smotanou

GASTRO TENIS WIMBLEDON
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Dezert je neoddeliteľnou súčasťou Wimbledonu.

Jahody so smotanou sa na slávnom tenisovom turnaji Wimbledon podávajú od roku 1877, rovnaká receptúra dezertu bola teda zachovaná 142 rokov. Prichádza však zmena, športoví fanúšikovia budú môcť ochutnať novú variáciu. Okrem tej tradičnej si budú môcť objednať jahody so sójovou smotanou, informuje The Telegraph.

Zmena sa udiala vôbec po prvýkrát v histórii a reflektuje požiadavku zákazníkov. Sójový variant by mal mať podobnú chuť ako pôvodná receptúra. 

Vegánstvo je spôsob stravovania, resp. filozofia, ktorá vylučuje konzumáciu živočíchov a živočíšnych produktov a odmieta využívanie zvierat pre potreby ľudí. Medzi ľuďmi je čoraz populárnejšie, reštaurácie do svojich jedálničkov čoraz viac umiestňujú aj takéto verzie pokrmov.

Po 142 rokoch menia receptúru. Na Wimbledone budeš môcť ochutnať vegánsku variáciu pochúťky „Strawberries and cream“
Po 142 rokoch menia receptúru. Na Wimbledone budeš môcť ochutnať vegánsku variáciu pochúťky „Strawberries and cream“ Zdroj: cs.wikipedia.org
Domov
Zdieľať
Diskusia