Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2019, 11:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ak sa priznajú poslední dvaja obvinení, 6ix9ine by mohol byť do konca roka na slobode

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Pod ťarchou dôkazov sa priznal ďalší člen gangu. Ostávajú poslední dvaja, ktorí môžu byť pre Tekashiho priepustkou na slobodu.

Prípad amerického rapera Tekashiho, ktorý bol najprv slávny na Slovensku a až potom dostal možnosť spolupracovať s hviezdami ako Kanye West alebo Nicki Minaj, sa pomaly blíži k rozuzleniu. Complex informuje, že sa aktuálne priznal už desiaty obvinený nebezpečného z gangu Nine Trey menom Roland „Ro Murda“ Martin.

Ešte v úvode roka sa 6ix9ine priznal ku všetkým trestným činom, z ktorých bol obvinený, a súhlasil aj s dohodou o vine a treste. Zúčastňoval sa napríklad prevážania drog, ozbrojeného výtržníctva či vydierania, za čo mu pôvodne hrozilo až 47 rokov, resp. doživotie za mrežami. 

Odporúčané
Tekashi 6ix9ine: Zo Slovenska a albumu Haha Crew na svetový vrchol a do večného zabudnutia Tekashi 6ix9ine: Zo Slovenska a albumu Haha Crew na svetový vrchol a do večného zabudnutia 20. februára 2019, 18:28

Nakoniec sa však podľa všetkého s FBI dohodol, že bude plne súčinný a pomôže s vyšetrovaním, za čo prokuratúra navrhla zníženie trestu na nutné minimum. Keď sa priznajú aj poslední dvaja obvinení do 4. septembra 2019, pôvodný dátum Tekashiho pojednávania by sa mohol posunúť z 24. januára 2020 na záver tohto roka. 

Keďže sa zatiaľ všetky fakty spojené s trestnou činnosťou, ktoré 6ix9ine vyšetrovateľom prezradil, zhodovali s pravdou, všetko nasvedčuje tomu, že dúhový raper plní svoju časť dohody na 100 %.

Z celkových 12 členov sa ešte čaká na priznanie dvoch členov nebezpečného gangu. Anthony „Harv“ Ellison, ktorý je obvinený za únos samotného Tekashiho, o čom sme v minulosti písali, a taktiež díler heroínu, MDMA a fentanylu Aljermiah „Nuke“ Mack. 

Odporúčané
6ix9ine bol unesený a okradnutý o šperky v hodnote 750 tisíc dolárov. Momentálne je v nemocnici 6ix9ine bol unesený a okradnutý o šperky v hodnote 750 tisíc dolárov. Momentálne je v nemocnici 22. júla 2018, 17:43
Domov
Zdieľať
Diskusia