Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2019, 13:08
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rihanna je pre Billie Eilish inšpriáciou. Obe sa pred okolitým svetom bránia módou

HUDBA BILLIE EILISH RIHANNA
Uložiť Uložené

Billie vo Vogue Australia prezradila čosi viac o svojom pohľade na módu.

Billie Eilish je v súčasnosti najväčšou hudobnou hviezdou na svete. Jej raketový vzostup sa prejavuje v prestížnych rebríčkoch aj na streamovacích službách a zároveň sa o ňu zaujímajú najprestížnejšie svetové magazíny. Tentokrát posktyla rozhovor pre Vogue Australia, kde sa hneď objavila aj na titulke a porozprávala čosi viac o svojom vnímaní módy. 

Odporúčané
Kto je Billie Eilish a prečo je jednou z najvyhľadávanejších interpretiek dnešných dní? Kto je Billie Eilish a prečo je jednou z najvyhľadávanejších interpretiek dnešných dní? 15. marca 2019, 14:27

Prezrádza, že si spomína na veľkolepý príhovor Rihanny z roku 2014 v rámci vstupu do Rady amerických módnych návrhárov, kde kráska z Barbadosu povedala, že módu vždy vnímala ako ochranný mechanizmus. Billie tvrdí, že nikdy nepočula nič silnejšie, s čím sa zároveň dokázala stopercentne stotožniť. Dodáva, že móda je pre ňu osobitý jazyk bez toho, aby musela použiť ten svoj.  

Hovorí, že rada nosí oveľa väčšie oblečenie, pretože tak nikto nemá možnosť súdiť, ako vyzerá jej telo. Nemyslí si však, že by každý človek schválne mal potrebu kritizovať ju, len nechce ostatným dať možnosť súdiť. Myslí si, že človek prirodzene súdi všetko, na čo sa pozrie. 

Billie sa mimochodom už o pár týždňov objaví na koncerte v Prahe, ktorý sa nakoniec presunul do niekoľkonásobne väčšej O2 areny z pôvodného Fóra Karlín. K dispozícii je už len posledných pár lístkov, ktoré by sa dnes mohli definitívne vypredať. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish),

 
Domov
Zdieľať
Diskusia