Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2019, 12:55
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Poď von, zabijem ťa, ty k****, kričal rozhnevaný Slovák. Ľudia majú z agresívnej rodiny strach

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Susedia dlhé roky bojujú s rodinou, ktorá im výrazne znepríjemňuje život.

Za susedov mám štvorčlennú, veľmi agresívnu a zlú rodinu, preto som sa rozhodla zverejniť svoj príbeh, lebo si už neviem rady,“ hovorí 67-ročná pani, ktorá žije v dome v Haliči pri Lučenci už 40 rokov. 

Rodina Chovancová, Žigová a Švihlová sa prostredníctvom nižšie priloženého videa rozhodli žiadať o pomoc políciu. Tá ich však zväčša prijíma len ako obvinených, pretože si agresívna rodina údajne o svojich susedoch vymýšľa nepravdy a podávajú na nich trestné oznámenia. „Obvinili ma z toho, že som ich chcel zabiť, že som ich napádal,“ hovorí na videu o údajne klamlivých výpovediach agresívnej rodiny pán Žigo.

Rodiny si z toho dôvodu nainštalovali v blízkosti svojho obydlia kamery, vďaka ktorým môžeš na videu pozorovať autentické zábery. Poď von, zabijem ťa“ či „ja vám ukážem, vy k*rvy“. Aj takéto agresívne vyhrážky zaznievajú z úst muža na videu.

Príslušníci menovaných rodín sa podľa svojich výpovedí boja ísť na ulicu, aby sa nestretli s agresívnou rodinou, ktorá sa im na pravidelnej báze vyhráža fyzickou likvidáciou. Jeden z agresorov mal dokonca mimo iného k susedom prehadzovať svoje výkaly na toaletnom papieri.

Riešime veci, ktoré by sme v normálnej spoločnosti nemali riešiť a ja si v poslednom čase dávam otázku, že v akom štáte to žijem. Že toto je možné toľko rokov,“ vyjadrila sa 67-ročná suseda tyranskej rodiny.

Ja sa bojím, poviem vám pravdu. On keď je v amoku, tak sa rozbehol a rozkopal mi schránku do bránky,“ hovorí ďalšia pani. Rodiny veria, že kvôli medializácii prípadu začne brať polícia, súdy a prokuratúra ich problémy vážne a budú konať. Možnosť vyjadriť sa dostala aj druhá strana, ktorá muža natáčajúceho video s vulgarizmami odohnala od svojho domu.

Odporúčané
Je Obchodná ulica nebezpečná? V centre hlavného mesta sme strávili celú noc, stretli sme desiatky policajtov Je Obchodná ulica nebezpečná? V centre hlavného mesta sme strávili celú noc, stretli sme desiatky policajtov 16. júna 2019, 12:20
Domov
Zdieľať
Diskusia