Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
30. júna 2019, 18:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Wugabo a Šajmo ochutnali jedlo pre mačky aj olomoucké syrečky. Smradľavé potraviny spôsobili kopu vtipných momentov

GASTRO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

V najnovšej Testovačke sme vyskúšali smradľavé potraviny spoločne so známym instagramovým tvorcom Wugabom.

 

V našej Testovačke sme už skúšali plameňomet Elona Muska, netradičné Chio Donuts s Naked Bananas alebo extrémne pálivé papričky spoločne s foodbloggerom Čojem. Šajmo sa dal po žalúdočných problémoch z posledného dielu konečne dohromady, a tak je čas na ďalší zo série nechcených gastronomických zážitkov. 

Tentokrát spoločne s Wugabom testujú potraviny, o ktorých sa hovorí, že by mohli byť smradľavé. Nakúpili sme viacero produktov, pričom niektoré dokonca dvojica nedokázala ani prehltnúť. Ukázalo sa, že aj slávne olomoucké syrečky vedia niektoré produkty prekonať.

Známy tvorca vtipného obsahu na Instagrame zároveň prezradil čosi viac o sebe aj svojej spolupráci s About You. Dozvedeli sme sa, že viackrát menil sumu, za ktorú bol ochotný pridať sa k zvyšku známych osobností, nakoniec však dostal toľko, koľko chcel. Do komentárov nám pokojne napíš, aké ďalšie smradľavé jedlo by sme mohli vyskúšať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia