Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2019, 15:29
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Noví Charlieho anjelici sú nesmierne sexy. V prvom traileri bojujú so zločinom netradičným štýlom

Noví Charlieho anjelici sú nesmierne sexy. V prvom traileri bojujú so zločinom netradičným štýlom
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska a Elizabeth Banks v nádejne vyzerajúcom pokračovaní obľúbenej série.

Reboot seriálu Charlie's Angels dostáva novú filmovú verziu. Ústredné trio si zahrajú Kristen Stewart (Still Alice), Naomi Scott (Power Rangers) a Ella Balinska (A Modern Tale). Z prvých obrázkov sme už odtušili, že im to veľmi pristane, a tak už len ostávalo počkať na trailer a urobiť si lepší obrázok. Či sa im roly hodia a ako film vyzerá necháme na teba, takže sa neboj vyjadriť v komentároch. Malo by ísť o pokračovanie, nie o reštart predošlých filmov.

Réžie sa zhostila Elizabeth Banks (Pitch Perfect 2). S Jayom Basuom spolupracovala na scenári (s ktorým pomáhali aj Doug Miro a Carlo Bernard – Narcos) a objaví sa aj v samotnom filme, a to ako Bosley. Zahrajú si aj Patrick Stewart a Djimon Honsou. 

Samotná režisérka sa vyjadrila, že seriál je pre ňu kultom, ktorý sa nebál do hlavných úloh postaviť silné ženské hrdinky. Podľa jej slov bude čerstvý diel kvalitnou poctou originálu a zároveň bude slúžiť ako nový štart pre potenciálnu sériu. Trailer nám dodáva nádeje. Kočkám to naozaj sadne a vyzerá to tak, že sa v kine budeme baviť.

 

Pôvodný seriál sa vysielal v rokoch 1976 až 1981 a hlavné úlohy si v ňom strihli Kate Jackson, Farrah Fawcett, Jaclyn Smith Cherly LaddDočkali sme sa aj dvoch filmov. Prvý dorazil v roku 2000, sequel nasledoval o tri roky neskôr. V oboch snímkach hlavné postavy stvárnili Cameron Diaz, Drew Barrymore a Lucy Liu.

Sony sa teda po ženskej verzii Ghostbusters pokúša oživiť ďalšiu potenciálne silnú značku. Podarí sa im to, alebo nás čaká ďalší prepadák? To zistíme už 15. novembra 2019. 

Domov
Zdieľať
Diskusia