Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2019, 19:19
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Kim Kardashian predstavuje vlastnú značku tvarovacej spodnej bielizne Kimono

MÓDA
Uložiť Uložené

Debutová kolekcia by mala vyjsť už v priebehu tohto leta.

Influencerka, modelka, podnikateľka a televízna osobnosť Kim Kardashian sa najnovšie rozhodla, že sa popri instagramovej kariére začne venovať aj módnemu priemyslu. Spustila totiž vlastnú značku tvarovacej spodnej bielizne s názvom Kimono.

Doposiaľ dobýjala najmä svet kozmetiky a parfumov prostredníctvom jej značiek KKW BEAUTY a KKW FRAGRANCE, tentokrát však rozširuje svoje pole pôsobnosti ohlásením vlastnej módnej linky. Údajne na celom projekte pracovala takmer celý minulý rok, no podľa jej slov na sociálnej sieti mala niečo podobné v pláne už približne 15 rokov.

„Značka Kimono je riešením pre všetky ženy, ktoré počas dňa ťažko pracujú“ tvrdí 38-ročná influencerka. Spodná bielizeň je vyvinutá tak, aby formovala postavu a schválne ju Kim navrhla v telových farbách, aby nijako nerušila vzhľad ženskej postavy.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Kim tak kráča v šľapajách svojho manžela rapera Kanyeho Westa, ktorý už niekoľko rokov vydáva tenisky a oblečenie v rámci značky Yeezy. Jeho vplyv sa navyše na značke Kimono pomerne dosť prejavil. Samotný Ye pomáhal manželke s navrhovaním novej kolekcie a taktiež mu patrí zásluha za logo celej značky.


Kim debutovú kolekciu údajne zostavila najmä z dôvodu, aby si mohla pod sukne či šaty obliecť niečo, čo jej dokonale vyformuje postavu a nebude vizuálne zavadzať. Celá zbierka pozostáva z kúskov pre každé telo, od veľkosti XXS až po 4XL. Bielizeň navyše disponuje až deviatimi rôznymi odtieňmi.

Kim má okrem iného v pláne vydať rad bikín, nohavičiek, tangáčov, podprseniek, korzetov body či termo legín navrhnutých s použitím pokročilých štrukturálnych techník, ktoré by mali ženám pomôcť dosiahnuť vytúženú a pevnú postavu.

Kolekcia s názvom Solutionwear by mala vyjsť v priebehu tohto leta a ceny jednotlivých kúskov by podľa všetkého mali byť medzi 22 až 98 americkými dolármi. Podľa Kim ide o skutočnú dieru na trhu, pretože sama si niekoľkokrát potrebovala obliecť podobnú formujúcu bielizeň, no nijakým spôsobom sa k nej nevedela dostať. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa KIMONO (@kimono),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa KIMONO (@kimono),

Domov
Zdieľať
Diskusia