Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2019, 11:10
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Harry Potter: Wizards Unite sa počiatočnými číslami zďaleka nechytá na Pokémon Go!

TECH
Uložiť Uložené

Z čarodejníkov sa hit, ktorý by pohltil celý svet, zrejme nestane.

Fanúšikovia čarodejníckeho sveta sa dlhé mesiace tešili na hru, v ktorej sa prechádzaš po svete a čaruješ. Mala byť postavená na podobnom princípe, ako fenomén Pokémon Go! a očakávalo sa, že strhne davy. Hru si už konečne môžeš zahrať, no podľa počiatočných čísel to zatiaľ vyzerá tak, že obrovský boom sa nechystá, informuje web SensorTower.

Odporúčané
Mobilná hra Harry Potter v štýle Pokémon Go je už dostupná. Čo všetko ťa v nej čaká? Mobilná hra Harry Potter v štýle Pokémon Go je už dostupná. Čo všetko ťa v nej čaká? 21. júna 2019, 14:34

Okolo pokémonov bol svojho času obrovský ošiaľ. Ľudia chodili po meste s mobilom v ruke, z vrecka im trčal kábel, ktorý bol napojený na power banku. Súťažil si v ostatnými hráčmi, pridal si sa do jednej z frakcií. Hru hrali dospelí aj deti. Po čase sa hype vytratil, no svojich skalných má hra dodnes.

Pokémon Go! si za prvých 24 hodín stiahlo neuveriteľných 7,5 milióna ľudí. Harryho si stiahlo „len“ 400 000 hráčov. Samozrejme, hra má našliapnuté na slušnú základňu hráčov, no na pokémonov sa ani zďaleka nechytá. Zárobky sa tiež nedajú porovnať. Kým za prvých 24 hodín pokémoni zarobili 2 milióny dolárov, čarodejníci zarobili za ten istý čas 300 000 dolárov.

Anketa:
Zahral si si už Harry Potter: Wizards Unite?
Áno
Nie
Áno
48 %
181 Hlasov
Nie
52 %
199 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia