Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2019, 22:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nové skladby Rytmusa aj Freddieho Mercuryho a Osťova predpoveď počasia na Hip Hop Žije 2019. Sleduj nové Freshnews

REFRESHER FRESHNEWS REFRESHER+ RYTMUS
Uložiť Uložené

V najnovších Freshnews sa dozvieš, ako to vyzeralo na predstavení novej kolekcie Nebbia a tentokrát nás navštívil aj Osťo.

Dnes oficiálne začína Refresher Leto 2019, ktorého súčasťou bude aj naša moderátorka Deniska. Tá ešte pred odchodom stihla spoločne so Šajmom pripraviť nové Freshnews, kde zhrnuli všetko dôležité z posledných pár dní. Zároveň nás navštívil Osťo, ktorý nám porozprával, v akom stave je momentálne festival Hip Hop Žije, keďže ďalší ročník začína už v piatok. 

Dozvedeli sme sa, aké počasie predpovedá SHMÚ a na čo sa známy hypeman najviac teší. Nechýbajú ani informácie zo sveta hudby alebo technológií, pričom najviac Slovenskom otriasla informácia o tom, že sa tento týždeň konečne dočkáme spustenia Apple Pay. Na záver si ešte môžeš vychutnať zopár záberov z predstavenia novej kolekcie značky Nebbia. 

V nasledujúcich týždňoch naši kolegovia opäť precestujú celé Slovensko a v prípade, že si chceš zážitky užiť s nimi, sleduj náš oficiálny Instagram. Budeme na všetkých festivaloch a iných akciách, neboj sa nám prihovoriť, už sa tešíme! 

Domov
Zdieľať
Diskusia