Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2019, 16:04
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

V novom Matrixe by mal hrať Michael B. Jordan. O réžiu sa postará Lana Wachowski

V novom Matrixe by mal hrať Michael B. Jordan. O réžiu sa postará Lana Wachowski
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY MATRIX 4
Uložiť Uložené

Najnovšia špekulácia nám dáva novú nádej.

Máme tu ďalšiu várku špekulácií ohľadom Matrixu. Na akékoľvek pokračovanie či rozšírenie značky čakáme už viac ako 15 rokov, pričom už v roku 2017 sa spomínalo, že sa niečo skutočne pripravuje. Do rebootu mal byť zapojený Michael B. Jordan, ktorého meno odvtedy len porástlo a my si myslíme, že je pripravený na to, aby po Keanu Reevesovi prevzal túto náročnú úlohu.

Najnovšie špekulácie totiž hovoria, že si skutočne v novom Matrixe zahrá. Režírovať by mala Lana Wachowski, jedna zo sestier (vtedy bratov) Wachowských, ktorí natočili pôvodnú trilógiu a navždy zmenili akčný a sci-fi žáner. Lilly by si podľa dohadov mala dať pauzu, je však možné, že sestre bude s projektom pomáhať (ak na ňom skutočne pracuje). Scenár mal napísať Zak Penn (Incredible Hulk, X-Men 3, Ready Player One) a natáčať by sa malo ešte tento rok v Georgii (prípadne začiatkom toho budúceho). Ak by to bola pravda, stihol by to aj Keanu Reeves.

Ten sa vyjadril, že by sa do série vrátil rád, ale len v prípade, ak by ju mali na starosti Wachowské. Momentálne sa púšťa do natáčania Bill and Ted 3, no potom má voľno, keďže štvrtého Johna Wicka bude zrejme natáčať až budúci rok. A úprimne, kto by nechcel, aby sa Neo vrátil? 

Odporúčané
5 otázok a odpovedí, ktoré máme po skončení Matrix Resurrections. Čo sa to vlastne v tom šialenom filme stalo? 5 otázok a odpovedí, ktoré máme po skončení Matrix Resurrections. Čo sa to vlastne v tom šialenom filme stalo? 29. decembra 2021, 20:30

My len pripomíname, že rolu Nea mal hrať Will Smith. Ten ju však odmietol. Prečo tak urobil, to ti už prezradí sám v tomto videu, ktoré sa oplatí vidieť. Vôbec sa mu nečudujeme, že do toho vtedy nešiel.

Domov
Zdieľať
Diskusia