Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2019, 14:07
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Na mladú labuť zaútočili kameňom a rozbili jej hlavu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Desivý skutok sa mal odohrať pri Novom Meste nad Váhom.

V priebehu sobotňajšieho večera bola na chovnú stanicu, ktorá funguje pod spoločnosťou Havran, prinesená mladá labuť v mimoriadne zúboženom stave. Podľa príspevku zverejneného vo facebookovej skupine HAVRAN-Spoločnosť na záchranu zranených a osirelých voľne žijúcich zvierat mala na zviera neznáma osoba zaútočiť kameňom.

Útok na labuť sa odohral na Zelenej vode pri Novom Meste nad Váhom. „Cez víkend tam je veľa chatárov a rybárov, ak ich niekto videl, dajte nám vedieť,“ žiada o pomoc občanov Jana Šnajdarová zo spoločnosti Havran.

Odporúčané
Jozef chytil psa pod krk, hodil ho na cestu a následne zviera udrel do hlavy Jozef chytil psa pod krk, hodil ho na cestu a následne zviera udrel do hlavy 5. júna 2019, 10:00

Pracovníkov môžeš kontaktovať cez facebookovú skupinu alebo prostredníctvom kontaktov zverejnených na ich stránke. Spoločnosť Havran sa zameriava na záchranu zranených voľne žijúcich zvierat.

Vo svojej chovnej stanici sa starajú o zranené zvieratá z okolia Piešťan, Hlohovca, Trnavy, no taktiež zo vzdialenejších okresov. Cieľom je navrátenie zdravých jedincov naspäť do prírody. Pre bližšie informácie o stave zvieraťa sme kontaktovali chovnú stanicu Havran. Článok budeme aktualizovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia