Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2019, 8:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Mladý slovenský rapový talent Osem je schopný zlomiť si pri rapovaní sánku

HUDBA RAP
Uložiť Uložené

Osem už dávno nie je v slovenskom rape nováčikom, počúvaj jeho novinku Dokonalosť.

 

Keď sa povie mladý slovenský raper, väčšina si predstaví typovo podobného interpreta, ktorý spĺňa základné črty výzoru, má dostatočne reprezentatívny text a veľa hejtetov. Osem je však obrovskou výnimkou, zároveň už dávno nie je na pomyselnej scéne nováčikom. 

Zároveň ho podporujú aj ďalší domáci interpreti, v prvom rade vďaka tomu, že je jeho tvorba poctivá, kvalitná, zároveň si zakladá na lyrike, technickom prevedení a v neposlednom rade aj vizuálnej stránke. Toto všetko dokazuje aj v najnovšom klipe s názvom Dokonalosť.

Rapuje zo strechy klasického amerického školského autobusu aj školskej lavice do hudby od Hoodiniho. O videoklip sa postarali Juraj Šimkovič za kamerou a Adam Bazlík v rámci postprodukcie. 

Osem bude vystupovať aj na festivale Hip Hop Žije 2019, kde si budeš môcť pravdepodobne aj túto novinku vychutnať naživo. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa osem (@osamely.osem),

Domov
Zdieľať
Diskusia