Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2019, 7:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Žena sa v noci prebudila v odparkovanom lietadle Air Canada. Zamestnanci si ju nevšimli

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Tvrdí, že po zobudení sa veľmi zľakla, čo potvrdil aj zamestnanec, ktorý ju vystrašenú našiel v lietadle odparkovanom v garáži.

Žena menom Tiffani Adams na svoj zatiaľ posledný let tak skoro nezabudne. Podľa BBC síce prebehol natoľko hladko, že dokázala veľmi tvrdo zaspať, zamestnanci Air Canada si ju však po ukončení letu a všetkých úkonov nevšimli a lietadlo bolo odparkované s pasažierkou na palube. Keď sa Adams zobudila, bola tma, veľká zima a všetky dvere dávno zamknuté. 

Tvrdí, že zažila obrovský šok a veľmi sa zľakla, keďže bola dezorientovaná, netušila kde je a čo sa deje. Podľa slov jej kamarátky, ktorá celú situáciu opísala na Facebooku leteckej spoločnosti, trpí Tiffani úzkosťami a táto skúsenosť jej zdravotný stav ešte zhoršila. 

Odporúčané
Dvaja páni vypili 2 litre vodky za 5 minút, aby ich na letisku nemuseli vyhodiť. Zisťovali sme, ako vyzerá bezpečnostná kontrola Dvaja páni vypili 2 litre vodky za 5 minút, aby ich na letisku nemuseli vyhodiť. Zisťovali sme, ako vyzerá bezpečnostná kontrola 30. mája 2019, 10:57

Skoro vybitá batéria v telefóne jej vystačila len na krátky telefonát kamarátke. Tá okamžite upozornila letisko v Toronte, kým však žene niekto stihol pomôcť, zvládla to sama. Na palube našla baterku, za pomoci ktorej sa jej podarilo dostať k hlavnému východu. Svetlo z baterky pritiahlo pozornosť operátora batožinového vozíka, podľa ktorého slov bola žena v šoku. 

Air Canada si chybu priznala a začala vyšetrovanie v tomto prípade. Adams dostala možnosť odvozu limuzínou do hotela, tú však odmietla, keďže chcela ísť čo najskôr domov. Aktuálne je prípad v priebehu vyšetrovania a BBC ešte informuje, že jej kompetentní volali a ospravedlňovali sa jej

Odporúčané
Prečo si Ryanair pýta otravné poplatky navyše? Slovenská letuška nám prezradila, ako aerolinka funguje Prečo si Ryanair pýta otravné poplatky navyše? Slovenská letuška nám prezradila, ako aerolinka funguje 22. novembra 2018, 16:10
Domov
Zdieľať
Diskusia