Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2019, 17:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako bude vyzerať Bratislava v roku 2030?

REFRESHER BRATISLAVA MATÚŠ VALLO
Uložiť Uložené

Poprechádzali sme sa so súčasným primátorom Matúšom Vallom po hlavnom meste a opýtali sa ho na názory a plány s Bratislavou do roku 2030.

 

Naše hlavné mesto má pred sebou ešte veľmi veľa práce, aby bolo ideálnym miestom na život. Aj preto sme pozvali aktuálneho primátora Matúša Valla na prechádzku ulicami Bratislavy, aby sme sa s ním ako najkompetentnejším človekom mohli pobaviť o tom, ako bude mesto vyzerať v roku 2030

Začali sme na najkritickejšom mieste – hlavnej stanici. Vallo súhlasil, že je v katastrofálnom stave, pomyselná brána do hlavného mesta by sa však mala dočkať rekonštrukcie. Bavili sme sa aj o parkovaní, zveľaďovaní námestí a dlhodobo diskutovaných cyklotrasách. Dozvedeli sme sa, že v najbližších rokoch je v pláne výstavbva až 70 kilometrov nových separovaných komunikácií pre bicykle. 

Šajmo prebral so súčasným primátorom aj nočný život a pobavili sme sa o budúcnosti Obchodnej ulice. Viac sa už dozvieš v samotnom skoro 20-minútovom videu, ktoré mohlo vzniknúť vďaka predplatiteľom Refresher+

Domov
Zdieľať
Diskusia