Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2019, 15:52
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Režisér novej bondovky údajne mešká na natáčanie, lebo sa hrá na PS4. Štáb je nútený pracovať cez víkendy aj sviatky

Režisér novej bondovky údajne mešká na natáčanie, lebo sa hrá na PS4. Štáb je nútený pracovať cez víkendy aj sviatky
Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer
FILMY A SERIÁLY JAMES BOND JAMES BOND NO TIME TO DIE
Uložiť Uložené

Jo v poradí 25. film o agentovi 007 skutočne prekliaty?

Možno sa po odchode Dannyho Boylea a angažovaní Caryho Fukunagu konečne zdalo, že novej bondovke nestoja v ceste žiadne ďalšie prekážky a všetko prebehne už iba hladko, no posledné dni a týždne nás teraz presvedčili o pravom opaku. Nielen že sa natáčanie muselo posunúť kvôli náhodnej explózii v štúdiu Pinewood a neskôr aj zraneniu členka Daniela Craiga, ale podľa najnovších správ do procesu výroby zasiahla aj vzbura štábu.

Odporúčané
Dvojica Air Jordan 1 '89 pre naše končiny Dvojica Air Jordan 1 '89 pre naše končiny 27. augusta 2013, 13:13

Ako totiž pre magazín The Sun uviedol nemenovaný zdroj z pľacu, režisér Fukunaga meškal na natáčanie celé tri hodiny kvôli tomu, že hral na konzole videohru, čo mnohých poriadne vytočilo. Navyše, kvôli jeho meškaniu mali vedúci produkcie od členov štábu požadovať, aby sa pracovalo aj cez víkend, ktorý zahŕňal Deň otcov. A to logicky vyvolalo ďalšie negatívne emócie, takže viacero ľudí jednoducho odmietlo pracovať cez víkend.

Na natáčaní je momentálne skutočná vzbura. Mnohí členova štábu tvrdili, že nie sú ochotní vzdať sa Dňa otcov kvôli tomuto filmu. Je to odsúdené k zániku,“ uviedol neznámy zdroj. Ten sa ďalej vyjadril aj k budúcnosti filmu, ktorá z jeho slov rozhodne neznie príliš ružovo.

Natáčanie sa malo pôvodne skončiť v septembri, no hercom aj štábu bolo povedané, že po tej explózii a zraneniu Daniela Craiga potrvá až do konca októbra, prípadne do začiatku novembra. Tvorcovia však stále musia nájsť časové okno, v ktorom by mohli Daniel a Rami Malek natočiť spoločné scény (Malek spoločne s bondovkou natáča aj finálnu sériu Mr. Robot, pozn. red.).

Odporúčané
Skvelý film Posledný súboj je hollywoodskym prepadákom, zatiaľ čo slabšie filmy ako Venom 2 a Halloween zabíja zarábajú viac Skvelý film Posledný súboj je hollywoodskym prepadákom, zatiaľ čo slabšie filmy ako Venom 2 a Halloween zabíja zarábajú viac 18. októbra 2021, 16:30

Nemôžete mať predsa bondovku, v ktorej sa agent 007 nestretne so záporákom tvárou v tvár. Logisticky je to teda úplná nočná mora. Tvorcovia teraz znova preberajú celý plán a robia všetko pre to, aby to fungovalo.

Všetky vyjadrenia vyššie ber samozrejme s rezervou, keďže nemusí ísť o stopercentnú pravdu. K celej veci sa však vyjadril už aj samotný režisér, ktorý uviedol, že aj keď je práca režiséra náročná, stále je to podľa neho tá najlepšia práca na svete a nikdy by si nedovolil zneuctiť tvrdú prácu hercov a členov štábu. „Sme v tom všetci spolu,“ dodal.

A čo sa týka vzťahu k PS4, môj progres v RDR2 (Red Dead Redemption 2, pozn. red.) sa už niekoľko mesiacov drží na 63%, no a pokiaľ mi niekto prezradí koniec predtým, než dokončím Bonda, budem naozaj nahnevaný,“ zakončil Fukunaga.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Big shots (aka A cam 1st Jorge Sanchez) need big slates

Príspevok, ktorý zdieľa Cary Fukunaga (@cary_fukunaga),

Režíruje už zmienený Cary Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation) a okrem vyššie spomínaných hercov sa vo filme objaví aj Lea Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw, Ralph Fiennes či Ana de Armas. Premiéra je u nás naplánovaná na 8. apríla (duben) 2020, no a my pevne veríme, že sa súčasné (údajné) problémy bondovky čoskoro vyriešia a všetko dopadne na jednotku.

Domov
Zdieľať
Diskusia