Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2019, 13:54
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tom Hardy si oficiálne zopakuje svoju úlohu aj v pokračovaní Venoma. Ktorí herci sa ešte vrátia?

Tom Hardy si oficiálne zopakuje svoju úlohu aj v pokračovaní Venoma. Ktorí herci sa ešte vrátia?
Zdroj: Sony
FILMY A SERIÁLY VENOM 2
Uložiť Uložené

A máme to už aj čierne na bielom.

Minuloročný Venom bol aj napriek zmiešaným reakciám divákov a kritikov obrovským finančným hitom, a tak bolo skutočne iba otázkou času, kedy štúdio Sony oznámi dvojku. Na tej sa už v týchto chvíľach pomaličky pracuje, no a hoci nám bolo jasné, že si úlohu Eddieho Brocka opäť zopakuje Tom Hardy, oficiálne potvrdené to máme až teraz.

Odporúčané
Denzel Washington a Mark Wahlberg s akčným 2 Guns prichádzajú do kín Denzel Washington a Mark Wahlberg s akčným 2 Guns prichádzajú do kín 7. októbra 2013, 18:09

Ako totiž prezradila producentka Amy Pascal, Tom sa určite vráti aj v pokračovaní, aby túto postavu znova stvárnil tak, ako by to nikto iný nedokázal. Pascal ďalej dodala, že práve Hardyho účasť vo filme hrala kľúčovú úlohu v tom, že Venom dokázal celosvetovo zarobiť viac než 855 miliónov dolárov.

O scenár k dvojke sa postará Kelly Marcel (Venom, Fifty Shades of Grey, Saving Mr. Banks) a okrem samotného Hardyho sa počíta aj s účasťou hercov, ako Michelle Williams a Woody Harrelson. Čo sa týka dátumu premiéry, všeobecne sa verí, že Sony plánuje poslať film do kín 2. októbra (říjen) 2020. Aj keď stopercentné to zatiaľ nie je.

Domov
Zdieľať
Diskusia