Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2019, 12:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Polícia chytila ozbrojeného páchateľa, ktorý pri Púchove zastrelil človeka a ďalších dvoch vážne zranil

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO VRAŽDA
Uložiť Uložené

Nové informácie v prípade nebezpečného strelca v bare neďaleko hovoria o tom, že sa podarilo dolapiť ho. Jedna ťažko zranená obeť je v umelom spánku.

Nebezpečný ozbrojený strelec z okolia Púchova bol dolapený políciou. Tá ešte ráno informovala o udalosti v bare v obci Horovce, kde sa mala strhnúť roztržka, ktorá skončila výstrelmi zo zbrane. Jeden človek bol mŕtvy, ďalší utrpel vážne poranenia hlavy a teraz je podľa TV Noviny v umelom spánku.

Odporúčané
Aktualizované: Pri Púchove muž zastrelil jednu osobu, ďalšie dve zranil. Ozbrojený páchateľ je na úteku Aktualizované: Pri Púchove muž zastrelil jednu osobu, ďalšie dve zranil. Ozbrojený páchateľ je na úteku 22. júna 2019, 11:36

Tretia obeť bola zasiahnutá do brucha a prišla o obličku. Ďalšie aktuality týkajúce sa zdravotného stavu k dispozícii nie sú. 

Polícia Slovenskej republiky na svojej facebookovej stránke zverejnila aj identitu údajného páchateľa a verejnosť vyzvala, aby čokoľvek nové nahlásila priamo na telefonickej linke polície. Upozornila tiež, že je muž stále ozbrojený a zbraň má v nelegálnom držaní

Okamžitá pátracia akcia bola úspešná, páchateľa Martina našla polícia v lese a zadržala

Domov
Zdieľať
Diskusia