Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2019, 9:30
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj sa cíti lepšie, keď si vypije. Završuje rapovú nálož v podaní mien ako The Game, Rick Ross, Migos či Gucci Mane

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Nový album vydal Gucci Mane, prekvapujú tiež Lil Nas X, Lil Pump, Rick Ross a nový projekt avizuje aj Drake.

Za veľkou mlákou uzrelo svetlo sveta počas posledných pár dní množstvo novej hudby od v súčasnosti najsledovanejších aj legendárnych interpretov, ktorí sa rovnako chcú svojim fanúšikom pripomenúť.

O slovo sa novými singlami hlásia The Game aj Rick Ross, nový album vydáva Gucci Mane a dočkali sme sa aj videoklipu od Nicki Minaj a zopár veľkých prekvapení, ktoré sa nahromadili z celého týždňa. Nový album oznámil Drake, je toho však ešte viac. Poďme ale pekne po poriadku, keď si však do dnešného dňa nemal čo počúvať, máme riešenie. 

Albumy vydávajú Gucci Mane aj Lil Nas X

Gucci Mane vydal ešte v stredu videoklip Proud of You a pár hodín na to už bol vonku aj jeho najnovší album Delusions of Grandeur. Má na ňom 18 skladieb a zaujímavú plejádu hostí od Justina Biebera a Jeremih, cez Lil Uzi Verta a Gunnu až po Rick Rossa a Wiz Khalifu. Podarilo sa mu dať priestor všetkým generáciam a rôznym subžánrom a výsledok naozaj stojí za pozornosť. 

Debutové EP prichádza od Lil Nas Xa, ktorý bol doteraz známy vďaka jedinej skladbe Old Town Road, kde ukázal, že aj fúzia rapu a country môže fungovať dobre. Ešte väčší hype spôsobil remix, na ktorom sa objavil aj tatko Miley Cyrus. EP s názvom 7 obsahuje osem skladieb, teda sedem nových a spomínaný remix a hosťuje na ňom aj v súčasnosti najúspešnejšia raperka na svete Cardi B

Album oznámil The Game aj Drake

The Game už pred časom oznámil, že má v pláne vydať svoj deviaty a zároveň definitívne posledný album Born to rap. Dodal aj komentár, že ľudia si zaslúžia klasiku a túto skutočnosť dokazuje aj na dnes vydanej plnohodnotnej ukáže s názvom West Side. Dátum vydania síce nepoznáme, už teraz však vieme, že na ňom budú hosťovať 21 Savage, zosnulý Nipsey Hussle, Meek Mill aj Anderson .Paak. 

Počas týždňa nastavil „album mode“ aj Champagne Papi, ktorého zatiaľ posledný Scorpion dokáže v počte streamov pravdepodobne prekonať len on sám. Zatiaľ nepoznáme podrobnosti, v americkom rape však môže ísť opár desiatok hodín, dní aj týždňov. Dvojica singlov vydaných ako poďakovanie Torontu za titul  v NBA však dokazuje, že sa skutočne máme na čo tešiť. 

Odporúčané
Drake znovu otvára beef s Kanyem Westom a Pushom T. S Rick Rossom chcú byť pochovaní so všetkými svojimi peniazmi Drake znovu otvára beef s Kanyem Westom a Pushom T. S Rick Rossom chcú byť pochovaní so všetkými svojimi peniazmi 16. júna 2019, 10:08

Lil Baby x Future, Rick Ross x Wale, Lil Uzi Vert x TM88, Chris Brown x Gunna, Lil Pump a Sheck Wes

Ak máš rád spolupráce, tak dnešný deň priniesol hneď päť nových trackov, na ktorých sa spájajú atraktívni interpreti. Lil Baby a Future ako reprezentanti mumble rapu predstavujú klasickú novodobú reprezent záležitosť pre fanúšikov novej vlny.

Populárny beatmaker Murda Beatz, ktorý má na konte nespočetne veľa hitov, spojil dvojicu Lil Pump a Sheck Wes. Druhý menovaný má na konte naozaj dobrý projekt, z ktorého sa uchytila len jedna skladba, Lil Pump ich má o niečo viac, v tomto prípade však neplatí, že keď sa spoja dvaja interpreti s citom pre banger, naozaj to aj musí vyjsť. Možno nabudúce.

Fanúšikovia Lil Uzi Verta majú dôvod na radosť, podobne ako zvyšok týchto singlov, aj Slayerr s TM88 by na naozajstný úspech potreboval videoklip.

Zástancov rapovej klasiky dnes okrem The Gamea potešil určite aj Rick Ross, ktorý sa spojil s Walem a výsledkom je novinka, ktorá by mala byť predzvesťou Rozayovho desiateho štúdiového sóla. Nechajme sa teda prekvapiť. 

Päticu singlov uzatvára spevák a bývalý bitkár Chris Brown, ktorý sa tentokrát spája s Gunnom. Ten mimochodom vystúpi už o pár dní na festivale Hip Hop Žije a aj keď tento track pravdepodobne počuť nebudeme, aspoň máme dôkaz, že je momentálne v skvelej forme. 

Migos

Na novinke venovanej striptérkam sa stretli aj „novodobí The Beatles,“ Chalani z Migos sú do veľkej miery priekopníkmi v rape, aký sa vo svete robí dnes a ich atlantský zvuk by chcel mať aj tvoj obľúbený slovenský interpret. V tomto klipe rozhádzali viac ako pol milióna dolárov. 

Nicki Minaj vydáva videoklip a jej mama vydáva album

Po tom, čo si Nicki spravila tú najhoršiu možnú reputáciu v Európe a následne rozviazala spoluprácu so svojim manažmentom, teraz vydáva novú skladbu Megatron aj s videoklipom. Tá nesie klasické prvky hitu, je teda jasné, že sa chce opäť dostať na vrchné priečky rebríčkov. 

Odporúčané
MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync 13. septembra 2023, 11:07

No a aby toho nebolo málo, dozvedáme sa, že o hudobnú kariéru sa chce uchádzať aj mama Nicki Minaj. Tá na svojom Instagrame uverejnila ukážku novej skladby a zatiaľ sa teší pozitívnym reakciám. Dokonca aj Drizzyho otec jej napísal komentár, v ktorom jej gratuluje a pripomína, aby nebrala ohľad na hejterov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia