Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2019, 16:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Samého seba objavíš, až keď sa ocitneš na úplnom dne, odkazuje slovenská kapela

HUDBA
Uložiť Uložené

Slovenská kapela so svetovými ambíciami predstavuje novinku Break Me Down, ktorá sa od jej predošlej tvorby odlišuje.

 

Ich tvorbu občas prirovnávajú ku kombinácii The Beatles a Linkin Park, oni sa však nutne nesnažia žánrovo zaradiť a robia to, čo ich baví a tak, ako to práve cítia. Tentokrát prichádza slovenská skupina John Wolfhooker s novinkou motivačného charakteru s názvom Break Me Down.

„Často, keď sa ocitneme na úplnom dne, ešte len naozaj objavujeme sami seba a čoho všetkého sme schopní," vysvetľuje v krátkosti titul skladby samotný frontman Martin Čupka. Ako autor textu hovorí aj o tom, že doň vsadil posledný rok svojho života. Ide teda o autentickú záležitosť, pričom bolo cieľom posunúť sa aj po zvukovej stránke. 

S prvotným námetom prišiel Adrian Janeček, ktorý taktiež postrihal a zeditoval celý videoklip. Kamery sa ujala Alexandra Hrašková, ktorá spoločne s Adrianom tvorí kreatívne duo FEROproduction, s ktorým kapela spolupracovala aj v minulosti. 

Zároveň sa ešte dozvedáme, že táto vec je prvým singlom z nadchádzajúceho albumu 313, ktoré bude pre John Wolfhooker tretím v poradí. Presný dátum vydania albumu chalani zatiaľ prezrádzať nechcú.

Domov
Zdieľať
Diskusia