Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2019, 14:48
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kevin Feige: Spoločný film Venoma a Spider-Mana s najväčšou pravdepodobnosťou natočíme

Kevin Feige: Spoločný film Venoma a Spider-Mana s najväčšou pravdepodobnosťou natočíme
Zdroj: Sony
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN
Uložiť Uložené

Kevin Feige nám v posledných dňoch podsúva jednu zaujímavú informáciu za druhou.

S blížiacim sa Comic-Conom a premiérou druhého Spideyho sa rozkecal aj Kevin Feige. Oznámil návrat Endgame do kín s novými zábermi, vyvrátil, že Deadpoola uvidíme v treťom Spideyho filme a taktiež potvrdil, že do MCU chcú zapracovať aj Keanu Reevesa. Naposledy sa rozprával so serverom CinemaBlend ohľadom Marvel univerza v Sony. 

Na otázku ohľadom začlenenia Venoma do MCU, respektíve crossoveru Venoma so Spideym odpovedal nasledovne: 

„Myslím, že je to pravdepodobne na Sony. Sony vlastní obe tieto postavy a má Venoma vo svojom vlastnom svete. Neviem, aké majú plány s ďalším Venomom alebo či pracujú na tom (crossover so Spideym, pozn. red.). Je však pravdepodobné, že sa tak raz stane.“

Ak sa tak aj stane, asi si na to počkáme. Venom zarobil v kinách 800 miliónov dolárov a Tom Hardy sa zrejme už nevie dočkať, kedy sa pred kamery znova postaví ako Eddie Brock. Medzitým sa už skončilo natáčanie ďalšej sólovky. Reč je o Morbiusovi s Jaredom Letom. Do kín dorazí 31. júla 2020. O ďalších filmoch zo Sony Marvel Universe nevieme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia