Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2019, 16:21
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Učiteľ sa cez webkameru uspokojoval pred 14-ročnými Slovenkami. Zo školy odišiel na vlastnú žiadosť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Dievčatá sa k učiteľovi dostali úplnou náhodou.

Pred niekoľkými týždňami začalo v okresnom meste Vranov nad Topľou kolovať video, kde sa istý muž sexuálne uspokojuje pred dvojicou 14-ročných dievčat. K mužovi sa mali dievčatá podľa Denníka N dostať cez sociálnu sieť Ome.tv. V tej chvíli však pochopiteľne netušili, že sa im na obrazovke zjaví učiteľ z miestneho Gymnázia C. Daxnera, ktorý vyučoval na škole informatiku.

Pre bližšie informácie k prípadu sme kontaktovali riaditeľku Zuzanú Dragulovú, ktorá nám prezradila, že učiteľ informatiky Radovan P. odišiel zo školy na vlastnú žiadosť. V pracovných priestoroch mal podľa jej slov vystupovať zodpovedne. Odmietla však komentovať, aký vzťah k nemu prechovávali študenti a kolegovia z práce.

Gymnázium Cyrila Daxnera pred niekoľkými dňami rozviazalo pracovný pomer s kolegom, ktorého sa spomínaná situácia týka, a to na jeho vlastnú žiadosť. Ide o spoľahlivého dlhoročného zamestnanca školy, jeho rozhodnutie považujeme v tejto situácii za korektné. Škola informácie o súčasných alebo bývalých zamestnancoch a žiakoch tretím osobám neposkytuje,“ povedala pre Refresher Dragulová. Prípadom by sa mala najbližšie zaoberať taktiež polícia. Podľa jedného zo zdrojov denníka SME mal učiteľ údajne udržiavať vzťah so žiačkou miestneho gymnázia.

 

Ilustračná fotografia

Učiteľ sa cez webkameru uspokojoval pred 14-ročnými Slovenkami. Zo školy odišiel na vlastnú žiadosť
Zdroj: pxhere.com
Domov
Zdieľať
Diskusia