Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2019, 14:21
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jason Momoa by si v MCU rád zahral Wolverina

Jason Momoa by si v MCU rád zahral Wolverina
FILMY A SERIÁLY JASON MOMOA
Uložiť Uložené

Fanúšikovia by ho radšej videli v role Sabretootha.

Rola Wolverina je momentálne voľná. Jackman skončil a keďže sa Logan spoločne s ostatnými mutantmi vracia do MCU, zrejme sa už nikdy nevráti. Kto ho teda nahradí? Niekto, kto má veľké gule, pretože bude čeliť zrejme najväčšiemu fanúšikovskému tlaku, čo sa preobsadenia obľúbenej postavy týka. 

Zdá sa, že Jason Momoa by si toto bremeno na seba rád vzal. Na jednom z fan festov odpovedal na otázku, koho by s v MCU zahral najradšej, ak by tú možnosť dostal. Bez váhania povedal, že Wolverina. Doplnil, že Hugh Jackman bol podľa neho fenomenálny a on sám vyrastal milujúc túto postavu. Momoa má už dnes ale 39 rokov. Navyše je súčasťou DCEU. Jeho šance nasadiť si adamantiové drápy sú teda blízko k nulovým. 

A aby toho nebolo málo, oproti Jackmanovi má aj výrazne obmedzenejší herecký register a menšiu charizmu. Celkom sa však tešíme, až sa objaví v pokračovaní Hobbs & Shaw. Mal byť už v jednotke, no počas natáčania filmu mal iné povinnosti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia