Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2019, 23:07
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ničiteľ mýtov Adam Savage postavil funkčný lietajúci oblek Iron Mana

Ničiteľ mýtov Adam Savage postavil funkčný lietajúci oblek Iron Mana
FILMY A SERIÁLY IRON MAN
Uložiť Uložené

Adam Savage spúšťa svoju novú reláciu na Science Channel.

Najväčší ošiaľ z filmu Avengers: Endgame máme za sebou. Všetci už dnes vedia, že Robert Downey Jr. ako milovaný Iron Man skončil, ale jeho odkaz žije aj naďalej. Ak nie na filmových plátnach, minimálne v hlave známeho ničiteľa mýtov Adama Savagea, ktorý spojil sily s portálom CNET.

Aj keď Adam program Mythbusters už niekoľko rokov nenatáča, momentálne sa pripravuje na uvedenie svojej novej relácie Savage Builds v televízii Science Channel.

Spojil preto sily s ľuďmi, ktorí majú v malíčku najmodernejšie technológie v oblasti 3D tlače, a skombinoval toto snaženie s expertmi zo spoločnosti Gravity vyrábajúcej jetpacky. Vďaka 3D tlači sa Savageovi podarilo skonštruovať čo najľahší oblek Iron Mana a Gravity na čele s Richardom Browningom zase dodalo trysky schopné človeka v obleku zdvihnúť do vzduchu.

Výroba obleku legendárneho superhrdinu Iron Mana samozrejme patrí medzi propagačnú kampaň novej relácie Savage Builds, ale keď takto bude známy moderátor pokračovať aj naďalej, o divácky záujem sa nebude musieť báť.

Domov
Zdieľať
Diskusia