Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2019, 18:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Koľko kilometrov zabehol Expl0ited za záchranu oceánov a prečo je Billie Eilish vegánkou? Sleduj nové Freshnews

REFRESHER BILLIE EILISH EXPL0ITED FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Novinky zo sveta športu, hudby, módy aj aktuality z domova a zo sveta sú pripravené v najnovšom pokračovaní Freshnews.

V najnovších Freshnews s Filipom a Beccou sme sa opäť pozreli na všetko dôležité z uplynulých pár dní. Navštívili sme taktiež udalosť Run for Oceans, ktorú organizoval adidas, aby sme zistili, o čo vlastne ide, a porozprávali sa aj so zástupcami tohto projektu a Explom. Ten sa ho zúčastnil ako dobrovoľník a dozvedeli sme sa, že pre svetové oceány zabehol už 40 kilometrov. 

Pozornosť Slovákov sa najviac upriamila na inauguráciu novej prezidentky Zuzany Čaputovej, ktorá je od soboty 15. júna hlavou štátu na nasledujúcich 5 rokov. Novou skladbou s americkou spoluprácou prekvapila Aless a veľký návrat potvrdzuje Tyson Fury ďalšou výhrou, ktorou potvrdzuje svoju neporaziteľnosť. 

Na záver si ešte vychutnaj ďalší diel seriálu Odhodlanie loviť s Calinom na našom novom českom kanáli, kde bude postupne pribúdať viac videí z Česka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia