Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2019, 15:23
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Grape hlási 70 % vypredaných vstupeniek. Zakúp si lístok čo najskôr, aby si nemusel vyplakávať v statusoch

HUDBA
Uložiť Uložené

Obľúbený slovenský multižánrový festival už vypredal väčšinu vstupeniek. Ak sa chceš zúčastniť a nekupovať lístok za drahšie od priekupníkov, je na čase zakúpiť si ho oficiálnou cestou.

V minulom roku sa Grape Festival vypredal ešte pár týždňov pred začiatkom konania a všetko nasvedčuje tomu, že pri ročníku 2019 by to mohlo byť ešte skôr.

Dnes sa totiž priamo od organizátorov dozvedáme, že 70 % vstupeniek je už preč a záujem začne s príchodom teplého počasia ešte narastať, odporúčame teda poponáhľať sa a zadovážiť si lístok oficiálnou cestou v predpredaji

Každým rokom sa opakuje situácia, kedy záujemcovia odkladajú kúpu až do poslednej chvíle a potom vyplakávajú vo facebookových statusoch aj na Instagrame, resp. dokonca zbytočne preplácajú ceny lístkov u priekupníkov. Alebo jednoducho ľudí, ktorí si účasť rozmysleli, no predsa si uvedomujú hodnotu lístka vypredaného Grape Festivalu

Ak chceš naživo 9. a 10. augusta na piešťanskom letisku naživo vidieť mená ako Tove Lo, Rudimental, the Vaccines, CHVRCHE, Jon Hopkins, The Kooks a desiatky ďalších, je správny čas spraviť definitívne rozhodnutie. Tešiť sa môžeš aj na atraktívny sprievodný program, obrovskú gastro zónu a už tradične aj špeciálny  festivalový dizajn. Veď to už poznáš.  

Grape hlási 70 % vypredaných vstupeniek. Zakúp si lístok čo najskôr, aby si nemusel vyplakávať v statusoch
Domov
Zdieľať
Diskusia