Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2019, 17:35
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Ronaldo je predvolaný na súd kvôli obvineniu zo znásilnenia

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené

Prípad z roku 2009 sa ťahá dodnes.

Cristiano Ronaldo musí čeliť obvineniam zo znásilnenia, informuje TMZ. Proti nemu totiž stojí žalobkyňa Kathryn Mayorga a jej tím právnikov, ktorí už hviezdnemu futbalistovi stihli doručiť aj súdne predvolanie, čím sa celý legálny proces o 200 000 dolárov môže začať.

Ronaldo už raz proti Kathryn skoro na súde čelil, keď naňho podala trestné oznámenie na štátnom súde v Nevade, to však bolo neskôr stiahnuté. Podľa právnikov súd sťažoval potenciálne obvinenie futbalistu.

Odporúčané
Obvinenie Cristiana Ronalda z údajného znásilnenia naberá na obrátkach. Na povrch vyšli nové informácie Obvinenie Cristiana Ronalda z údajného znásilnenia naberá na obrátkach. Na povrch vyšli nové informácie 1. decembra 2018, 13:44

Kathryn Mayorga tvrdí, že ju Ronaldo znásilnil v hotelovej izbe v Las Vegas po dlhej noci divokých párty – ešte v roku 2009. Na trestnom oznámení síce nenapísala Ronaldove meno, no si predsa len vyžiadala vzorky DNA.

Žena následne tvrdí, že od Ronalda zobrala 375 000 dolárov na umlčanie, no aj napriek tomu ťahá futbalistu na súd. Cristiano už v roku 2018 poprel všetky obvinenia. Znásilnenia by sa vraj nikdy nedopustil a taktiež nechce mať nič spoločné s ľuďmi, ktorí sa živia na jeho úkor.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Domov
Zdieľať
Diskusia