Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2019, 10:25
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

10 najkrajších sandálov, ktoré aktuálne môžeš kúpiť

10 najkrajších sandálov, ktoré aktuálne môžeš kúpiť
Zdroj: Takashi Homma / Suicoke
MÓDA
Uložiť Uložené

Uľav v týchto horúčavách svojim chodidlám od potu so štýlovými sandálmi.

Klamal by si, pokiaľ by si tvrdil, že ťa v prebiehajúcich horúčavách ešte nestihla nahnevať zatvorená obuv. Kým nevlastníš tenisky z obzvlášť priedušného úpletového materiálu, určite vieš o čom hovoríme. Existuje však ešte lepšia a minimálne rovnako štýlová alternatíva. Sú ňou sandále, ktoré taktiež dokážu byť trendy. Dôkazom je nasledujúca desiatka tých najzaujímavejších.

Odporúčané
10 najkrajších krátkych nohavíc, ktoré môžeš aktuálne kúpiť. Siahneš po teplákových alebo vojensky inšpirovaných? 10 najkrajších krátkych nohavíc, ktoré môžeš aktuálne kúpiť. Siahneš po teplákových alebo vojensky inšpirovaných? 24. mája 2019, 13:10

Skutočne zaujímavý kúsok s úžasným dizajnom ponúka vo svojej najnovšej kolekcii predajca s rýchlou módou Reserved. Za príjemných 34,99 € môžeš vlastniť unikátne sandále s lesklým povrázkom obopínajúcim celé chodidlo.

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: Reserved

Zara sa inšpirovala aktuálnymi trendmi v obuvi. Tými sú už istú dobu chunky sneakers, od ktorých si značka prepožičala mohutnú podrážku a musíme uznať, že výsledok naozaj stojí za to. Tieto sandále môžu byť tvoje už za 39,95 €.

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: Zara

Americká značka Teva je odborníkom na outdoorovú obuv, s ktorou pracuje už viac ako tridsať rokov. Medzi jej najobľúbenejšie modely patrí kúsok s prívlastkom Hurricane Drift dostupný v niekoľkých monochromatických prevedeniach za cenu 38 €.

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: Urban Outfitters

Takmer s určitosťou si dovolíme tvrdiť, že tenisky Disruptor od Fila poznáš už viac než dobre. Jeden z najfrekventovanejších kúskov v našich uliciach je dostupný aj v podobe sandálok. Bohužiaľ, k dispozícii sú však iba v dámskych prevedeniach. Ich cena je rovných 80 €.

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: Freshlabels

Sandále od nemeckej značky ortopedickej obuvi s niekoľkostoročnou tradíciou Birkenstock majú priam kultový status. Pokiaľ si ich nikdy nevlastnil, nie je dlhšie na čo čakať. Za skvelú cenu 65 € môžeš mať model Milano, ktorý ti vydrží množstvo horúcich sezón.

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: End Clothing

Chuťovečkou sú sandále od ikonickej britskej značky koženej obuvi Dr. Martens. Vo svojej ponuke drží množstvo najrôznejších gladiátoriek pre pánov aj dámy. Nás oslovil napríklad dámsky model Nartilla s cenovkou o niečo vyššou ako 100 €.

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: Queens

Pre pánov sme z ponuky od Dr. Martens vybrali mohutné sandále v monochromatickom prevedení Gryphon. Koža sa na nich pravidelným nosením výrazne tvaruje, časom budú tým pádom pohodlnejšie a pohodlnejšie. Za 149 € celkom dobrá investícia, no nie?

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: Urban Outfitters

COS je skvelou alternatívou k moderným luxusným značkám ponúkajúcim inovatívne a netradičné oblečenie. Ich sandále sú pomerne drahé – 150 €, ale disponujú mierne futuristickým dizajnom, ktorý inak zoženieš za niekoľkonásobok.

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: COS

Japonská značka na rozmedzí pouličnej a vysokej módy Suicoke sa nachádza na absolútnom vrchole sandálovej obuvi. Vybrať si môžeš medzi rôznymi modelmi Depa V2, Moto Cab alebo Kisee V, ktoré zoženieš aj v našich končinách za 173,50 €.

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: End Clothing

Šikovné japonské prstíky častokrát spolupracujú s množstvom podobných kultových značiek. Takéto sandále sú ale ešte o čosi drahšie. Aktuálne môžeš zohnať ešte posledné kusy z kolekcie s A Bathing Ape za približne 250 €.

10 top sandalov
10 top sandalov Zdroj: Slam Jam Socialism
Domov
Zdieľať
Diskusia