Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2019, 13:48
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Tom Cruise by mi nakopal zadok, tvrdí Justin Bieber. Výzva na súboj nebola myslená vážne

ZAUJÍMAVOSTI JUSTIN BIEBER TOM CRUISE
Uložiť Uložené

Ak si sa na tento zápas tešil, máš asi smolu.

Ako píše portál TMZ, výzva na boj s Tomom Cruiseom bola podľa Biebera iba zábavou. „Človeče, nemyslel som to vážne, išlo iba o náhodný tweet. Som si celkom istý, že by mi Tom pravdepodobne nakopal zadok,“ prehlásil pre TMZ Justin Bieber.

Musel by som sa dostať do skvelej formy, aktuálne som skutočne vychudnutý. Myslím, že je mimo mojej váhovej kategórie. Má takú tú otcovskú silu,“ povedal ďalej známy spevák.

Pripomeňme si teda, ako to celé začalo. Pred pár dňami sa známy spevák Justin Bieber rozhodol prostredníctvom Twitteru vyzvať slávneho herca Toma Cruisea na súboj. Ľudia boli z jeho príspevku samozrejme zarazení, pretože netušili, čo Biebera k takémuto činu viedlo.

Navyše si len málokto vedel predstaviť, že mal spevák šancu na vyšportovaného herca, ktorý k svojim akčným kúskom vo filmoch len málokedy využíva pomoc kaskadérov. Podobnými vyhláseniami sa snaží na seba častokrát upútavať pozornosť aj dvojnásobný šampión UFC Conor McGregor.

Odporúčané
KVÍZ: Šprintujúci Tom Cruise v 10 rôznych filmoch. Spoznáš každý podľa toho, ako uteká na obrázku? KVÍZ: Šprintujúci Tom Cruise v 10 rôznych filmoch. Spoznáš každý podľa toho, ako uteká na obrázku? 21. novembra 2023, 11:00

Jeho skúsenosti z ringu sú však oproti Bierovi diametrálne odlišné. Do Bierovej výzvy sa neskôr zapojil aj spomínaný McGregor, ktorý sa zaručil, že pokiaľ bude Cruise so súbojom súhlasiť, jeho firma McGregor Sports and Entertainment zabezpečí všetko ostatné. Zdá sa ale, že tohto zápasu akosi nič nebude.

Domov
Zdieľať
Diskusia