Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2019, 9:07
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nerieš spomínajú na najlepších kamarátov z detstva. Sleduj nový videoklip

HUDBA NERIEŠ
Uložiť Uložené

Matej Straka a Gabryell prekvapujú fanúšikov novou skladbou s videoklipom.

Nerieš chystajú na tento rok vydanie svojho ďalšieho spoločného albumu, o ktorom toho zatiaľ síce veľa nevieme, v konečnom dôsledku na tom však nezáleží. Dokazujú to aj dnes, keďže bez avizovania vydávajú nový videoklip s názvom Jak sa máš. 

V nezvyčajnom čase, bez zbytočného naťahovania a sľubov. Presne tak to funguje všade vo svete a fanúšikovia tak majú dôvod na ešte väčšiu radosť, keďže namiesto informácie, že sa niečo bude diať, prichádza hneď výsledok. Prístup k hudbe v podaní Mateja Straku a Gabryella bol však v porovnaní s ich kolegami vždy trochu odlišný. 

Aj samotná skladba sa nesie v ich signifikantnej atmosfére. Opäť si vyberajú tému nostalgického charakteru, spomínajú na svojich starých kamošov. Už tradične sme sa dočkali aj sprievodného vizuálu od A-Teamu Michala Nemtudu. Produkciu doplnil Hoodini.

Domov
Zdieľať
Diskusia