Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2019, 7:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ruskí námorníci sa zdanlivo spokojne opaľovali, zatiaľ čo ich loď sa takmer zrazila s americkým plavidlom

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO USA
Uložiť Uložené

Ľudia na sociálnych sieťach si vo videu od americkej armády všimli relaxujúcich námorníkov.

Možno si pred pár dňami zaznamenal námorný incident v Juhočínskom mori, kde sa takmer zrazili ruské a americké plavidlo. Americká loď USS Chancellorsville a ruská loď Admiral Vinogradov sa v jednej chvíli mali nachádzať len približne 50 metrov od seba, informoval Business Insider.

To síce v bežnom živote neznie ako problematická vzdialenosť, ale na mori sa plavidlá nedokážu otáčať tak obratne, ako by si človek mohol myslieť. Američania si s Rusmi vymenili niekoľko ostrých slov, jedna strana obviňovala z nebezpečného manévrovania tú druhú, ale napokon sa situácia upokojila.


Američania chceli svoju nevinu dokázať zverejnením niekoľkých videí z incidentu na sociálnych sieťach, ale okrem pozícií jednotlivých plavidiel si užívatelia všimli aj zaujímavú situáciu prebiehajúcu na palube ruskej lode.

Odporúčané
Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami 17. apríla 2024, 12:30

Na heliporte v zadnej časti lode ľudia zbadali zrejme relaxujúcich ruských námorníkov. Slnečné lúče si užívali polonahí, a teda bez trička, avšak jeden z diaľky dokonca vyzeral úplne nahý. Akoby ich ani nezaujímalo, že plavidlám bezprostredne hrozila zrážka, a ohrozeniu neprikladali veľkú váhu.


Domov
Zdieľať
Diskusia