Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2019, 13:56
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Režiséri Endgame prezradili, že majú v zálohe ešte jeden film s Captainom America. Vráti sa Chris Evans do MCU?

Režiséri Endgame prezradili, že majú v zálohe ešte jeden film s Captainom America. Vráti sa Chris Evans do MCU?
Zdroj: Marvel Cinematic Universe
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Steve Rogers ešte zrejme nepovedal svoje posledné zbohom.

V podcaste pre Empire tvorcovia od Marvelu prezradili mnohé drobnosti. Objasnili nám, prečo sa Ant-Man nezväčšil v Thanosovom zadku, aby ho zabil, no a taktiež sme sa dozvedeli, že v Anvengers: Endgame mohlo zaznieť prvé „f*ck you“ adresované mocnému Thanosovi.

Okrem toho nám ale filmári taktiež naznačili, že by sme sa v budúcnosti mohli dočkať ďalšieho príbehu Captaina Americu. Režiséri Joe a Anthony Russo samozrejme nepovedali nič priamo, ale pomerne jasne naznačili, že príbeh Stevea Rogersa ešte nemusí byť ukončený.

Joe Russo prehlásil, že veľa ľudí zaujíma pravý vek starého Captaina Americu z konca Avengers: Endgame. Anthony však zdôraznil, že sa k tejto téme zatiaľ nebudú vyjadrovať.

Joe práve predsunul otázku, na ktorú nebudeme odpovedať, reagoval na jeho slová Anthony Russo s dodatkom, že sa k tomu môžu vrátiť v budúcnosti. „Je to niečo, čo jedného dňa pravdepodobne objasníme,“ dodal taktiež neskôr v rozhovore Joe.

Odporúčané
Pavel Kacerle pracuje pre Marvel. V dome Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgarde pracoval 15 hodín denne (Rozhovor) Pavel Kacerle pracuje pre Marvel. V dome Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgarde pracoval 15 hodín denne (Rozhovor) 6. mája 2019, 14:49

Nech už sa ale horúcim otázkam vyhýbali akokoľvek, jednoznačne naznačili, že príbeh Captaina Americu ešte môže pokračovať. „Úžasnou vecou na MCU je to, že pokiaľ niečo nie je ukázané na obrazovke a napísané v scenári, ide o námet pre budúce rozprávanie príbehov,“ vyjadril sa Anthony k časovému skoku z konca Avengers: Endgame, kedy sme mohli len hádať, čo všetko stihol v minulosti Captain America vykonať.

Na záver podcastu sa Anthony opäť vrátil ku Captainovi a prehlásil, že hovoríme o príbehu na neskoršie časy. Fanúšikovia Stevea Rogersa si teda po ich slovách nemôžu byť ničím istí, ale zároveň majú veľkú nádej, že odvážneho Captaina v budúcnosti uvidia opäť na scéne. Dvere jeho príbehu sú zdá sa naďalej pootvorené. Otázkou je, či by Rogersa znova stvárnil Chris Evans.

Odporúčané
Jednoduché adidas Rivalry Lo Jednoduché adidas Rivalry Lo 3. decembra 2013, 16:04
Anketa:
Prijal by si ďalšie filmy so Steveom Rogersom?
Áno
Nie
Áno
94 %
1429 Hlasov
Nie
6 %
98 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia