Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2019, 10:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nadšenci experimentálnej hudby organizujú prespávaciu koncertnú šnúru v Novej Cvernovke. Ambientnú hudbu si vychutnáš poležiačky

REFRESHER NOVÁ CVERNOVKA
Uložiť Uložené

Maratón spánok navodzujúcich tónov hudby s názvom Dream Scenes - ambient and drone festival, vyplní priestory Novej Cvernovky v sobotu 29.júna.

Festival Dream Scenes je súčasťou zahraničného konceptu, ktorý je založený na tom, že si do klubu môžeš zobrať aj spacák a pyžamo. Maratón spánok navodzujúcich koncertov vyplní priestory Novej Cvernovky v sobotu 29. júna. Od 21:00 do 8:00 ráno sa predstaví 11  hudobníkov experimentálnej scény na Slovensku so svojimi exkluzívnymi live setmi.

Návštevníci sa budú môcť uložiť na svojich lôžkach a nechať hudbu, nech sa hrá s ich snami. Doniesť si treba vlastné veci na spanie. Deky, vankúše, karimatky, spacáky, plyšové zvieratká, penové podložky a pohodlné oblečenie sú všetky vítané. V prípade, že sa budeš chcieť občerstviť, vo vedľajšej miestnosti bude pripravený spoločenský priestor s barom do 2:00.

Nadšenci experimentálnej hudby organizujú prespávaciu koncertnú šnúru v Novej Cvernovke. Ambientnú hudbu si vychutnáš poležiačky

Celonočný prespávací festival chce priniesť úplne nový kultúrny zážitok a zároveň obohatiť aj bratislavskú elektronickú hudobnú scénu.

„Ak patríte k ľuďom, ktorí radi trávia čas pokojne a rozjímavo, nočný život v Bratislave neponúka veľa možností. Ak nemáte chuť žúrovať a nechcete zostať ani zavretí doma, môžete skúsiť niečo, na čo je ambientná hudba skoro stvorená. Prísť si ju poležiačky vychutnať spolu s desiatkami podobne naladených ľudí,“ opisuje koncept akcie člen organizačného tímu Lukáš Bulko.

“Je to mentálny experiment, nový rozmer pre mysel počas meditácie,v spánkových fázach až po rannú synergiu s lucidným snom na pozadí tónov ambientu. Ak ste biohackeri a radi experimentujete, akciu si zamilujete. V zahraničí má tento formát dobré ohlasy, Praha má za sebou niekoľko koncertov, jedného som sa zúčastnila a vnútorne som cítila, že by to mala zažiť aj Bratislava,” dodáva členka organizačného tímu Alica Danielová.

Viac informácií a aktualít nájdeš na oficiálnej facebookovej udalosti a lístky sú v predpredaji k dispozícii na tootoot.fm.

Domov
Zdieľať
Diskusia