Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2019, 12:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zuzana Čaputová bude zdobiť titulku československého Vogue

REFRESHER VOGUE ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Prvá slovenská prezidentka nežného pohlavia je pre časopis Vogue vydávaný v našom regióne stelesnením #WomanPower.

Už o pár dní nastúpi Zuzana Čaputová oficiálne do funkcie hlavy štátu, no ešte predtým uzrie svetlo sveta nové číslo časopisu Vogue Czechoslovakia, kde bude zdobiť titulku.  „Budúcnosť Slovenska je ona. Je stelesnením #WomanPower a jej meno je Zuzana Čaputová,“ píše sa v popise ku fotografii, ktorá bola nedávno zverejnená na oficiálnom instagramovom profile časopisu. 

Chýbať nebude ani exkluzívny rozhovor, ktorý sa s najväčšou pravdepodobnosťou nebude vôbec týkať politiky. 

Odporúčané
Bude Zuzana Čaputová okrem prezidentky aj plnohodnotnou módnou ikonou? Bude Zuzana Čaputová okrem prezidentky aj plnohodnotnou módnou ikonou? 2. apríla 2019, 14:42

K aktuálnej informácii sa vyjadrila aj spoluzakladateľka V24 Media Michaela Seewald, ktorá má na starosti strategický rozvoj časopisu. Prezradila, že práve umiestnenie Čaputovej na titulku bolo jej osobným cieľom, keďže Vogue má byť aj platforma pre ženy a dievčatá na vedúcich pozíciách a „reálnych superhrdinov.“

 

Všetko nasvedčuje tomu, že aj v budúcnosti bude Vogue dávať priestor okrem modeliek aj ženám z iných oborov. Zaujímavosťou zároveň je, že na rozdiel od predošlých čísel toto aktuálne vychádza len s jednou obálkou namiesto dvoch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia