Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2019, 0:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Netflix ohlasuje 2. sériu skvelého animovaného seriálu Love Death + Robots

Netflix ohlasuje 2. sériu skvelého animovaného seriálu Love Death + Robots
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY LOVE DEATH & ROBOTS NETFLIX
Uložiť Uložené

Uvidíme ju už v roku 2020?

Netflix nás potešil s dlho očakávanou správou. Oficiálne dáva zelenú svojmu vynikajúcemu projektu Love Death + Robots. Ten je výsledkom snahy Davida Finchera a Tima Millera priniesť projekt pre dospelých divákov s originálnymi a úžasnými príbehmi v animovanej podobe. Niekedy až s fotorealistickými cieľmi pre vizuál. 

Prvá séria pozostávala z 18 kraťasov, pričom väčšine z nich sme dali vysoké hodnotenia. Našu celú recenziu si môžeš prečítať tu a my ti garantujeme, že ak seriálu dáš šancu, rozhodne neoľutuješ a je pravdepodobné, že ho aj celý „binge-watchneš“. Dokopy má len niečo cez 3 hodiny. Na druhú sériu dohliadne Jennifer Yuh Nelson ako supervising director. S animáciou má bohaté skúsenosti, a to aj okrem faktu, že režirovala posledné dva Kung Fu Panda filmy. 

Ťažko odhadnúť, kedy sa 2. série dočkáme. Nevieme, či sa Netflix bude obzerať po už existujúcich animákoch alebo sa zameria na produkciu nádejných animátorov a rozprávačov príbehov. V každom prípade dúfame, že nás znova posadí na zadok. A ak povieme, že by to mohli stihnúť do konca roka 2020, zrejme nepôjde o príliš naivný pohľad. 

Domov
Zdieľať
Diskusia