Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2019, 17:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Šajmo rozdáva tvrdé údery a high kicky na thajskom boxe. Ako prežil svoj prvý tréning s profesionálom?

REFRESHER REFRESHER+
Uložiť Uložené

Krištof a Šajmo si v bratislavskom Cvičisku vyskúšali tréning so zápasníkom Ronym. Ako to dopadlo?

 

Krištof už Šajma zobral na Crossfit tréning, ktorý sa nášmu moderátorovi páčil, keďže konečne vymenil zafajčené backstage v kluboch za šport. Teraz sa chalani rozhodli vyskúšať aj bojové športy, konkrétne thajský box, ktorý môžeš trénovať napríklad s profesionálnym bojovníkom Ronym v bratislavskom Cvičisku

Naši moderátori si vyskúšali klasickú rozcvičku aj zopár základných úderov, zároveň sa dozvedeli čosi viac o samotnom priestore, a tak vďaka videu budeš vedieť, či je tréning vhodný aj pre teba a čo ťa približne čaká. 

Samozrejme, nechýba ani veľa vtipných momentov, keďže Šajmo poňal fyzickú aktivitu svojským spôsobom. Uvidíš, ako mu to ide so švihadlom a dozvieš sa, prečo dostal lepšie rukavice či koľko úderov do brucha vydržal. 

Odporúčané
Šajmo prvýkrát na CrossFite. Zvládol aspoň rozcvičku? Šajmo prvýkrát na CrossFite. Zvládol aspoň rozcvičku? 6. marca 2019, 1:50
Domov
Zdieľať
Diskusia