Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2019, 9:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Turistov odvezú za 100 a Slovákov za 5 €, sú uchýlní aj ukecaní a nepoznajú cestu. Zrebný a Frlajs vystihli všetky typy taxikárov

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zrebný a Frlajs prichádzajú s novým videom, v ktorom sa tentokrát kriticky aj vtipne pozreli na typy taxikárov, akých môžeš stretnúť všade na Slovensku.

Keď si mal možnosť aspoň párkrát sa odviesť taxíkom vo väčšom meste, pravdepodobne si už zažil vodiča, ktorý absolútne netušil kde je, chcel sa rozprávať o všetkom, čo ho trápi a nakoniec ti dal jasne najavo, že mu máš dať za depresívnu jazdu v rozbitom 20-ročnom Golfe 5 hviezdičiek. 

Zrebný a Frlajs sa na problematiku taxikárov pozreli trochu bližšie a ich nové video mapuje snáď všetky typy, ktoré nám dokážu liezť na nervy. Samozrejmosťou sú podvodníci zarábajúci na turistoch, úchyláci a chorobne ukecaní vodiči, ktorí sa potrebujú niekomu vyrozprávať. 

Milo poukazujú aj na to, že aplikácie ponúkajúce taxikárske služby už dlhšie dávajú priestor aj nepočujúcim, pričom si stačí všimnúť označenie vozidla alebo objednávku jazdy.

Samozrejme, Zrebný a Frlajs sa pri tejto príležitosti zamerali aj na samotných cestujúcich, ktorí vedia byť taktiež veľmi často otravní a výreční, sťažujú sa a majú nereálne požiadavky. Alebo chcú zaplatiť inak ako hotovosťou. 

Odporúčané
Zrebný a Frlajs prerazili do sveta. Rekordných 25 miliónov videní získali za pár mesiacov Zrebný a Frlajs prerazili do sveta. Rekordných 25 miliónov videní získali za pár mesiacov 17. februára 2019, 0:43
Domov
Zdieľať
Diskusia