Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2019, 20:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo vytiera podlahu so všetkými, ktorí len šíria nenávisť a chodia ho špehovať na Instagram

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Momo vydáva nový videoklip a pripomína, že v tomto roku uzrie svetlo sveta jeho ďalšie sólo s názvom Outsider.

Momo sa v roku 2019 dočkal v prvom rade množstva negativity, ktorá prišla po tom, ako zverejnil prvé fotografie so svojím novým tetovaním. K farebnému drakovi na hlave sa verejnosť vyjadrovala vo veľkom a teraz prichádza odpoveď od samotného rapera v podobe novej skladby. 

Tá dostáva názov Vytretie podlahy a Momo ju venuje v prvom rade hejterom, ktorí chodia na jeho profil a nasilu hľadajú len negatívne veci, aby mu mali čo vytknúť. Dodáva, že keď sa snažil zistiť, čo sú zač, rozbolela ho hlava. Dostávame zároveň hneď aj sprievodný videoklip typického rapového charakteru od Patrika Soldána, kde nechýbajú rýchle a drahé autá a bitkári. O hudobnú produkciu sa postaral PRYOR MUSIC.

Petržalský raper zároveň pripomína, že má v tomto roku v pláne ešte vydať sólový album s názvom Outsider, ktorý by mal byť multižánrovejší a na svoje si teda prídu všetci jeho fanúšikovia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia