Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2019, 12:35
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Polonahá fanúšička Kinsey neprestane narušovať športové podujatia. Do 30-tky chce byť taká bohatá, že odíde na dôchodok

ZAUJÍMAVOSTI LIGA MAJSTROV
Uložiť Uložené

Kinsey Wolanski vystrelila za pár hodín ku hviezdam.

Meno Kinsey Wolanski donedávna nikto nepoznal. Mladá modelka však so svojím priateľom Vitalym vymysleli spôsob, ako získať bezplatnú publicitu po celom svete. Kinsey sa v úzkych plavkách prebehla po trávniku vo finále Ligy majstrov, skončila v policajnej cele a v priebehu niekoľkých hodín jej Instagram vyrástol z 300-tisíc fanúšikov na takmer 3 milióny, ktorými sa môže pochváliť dnes.

Odporúčané
Vo finále Ligy majstrov vbehla na ihrisko polonahá fanúšička, ktorá strhla pozornosť všetkých divákov Vo finále Ligy majstrov vbehla na ihrisko polonahá fanúšička, ktorá strhla pozornosť všetkých divákov 1. júna 2019, 23:27

Jej profil bol chvíľu zablokovaný, avšak dnes ho už má späť a britský bulvár The Sun ju v krátkosti vyspovedal o tom, čo pre ňu narušenie finále znamenalo a aké plány má do budúcnosti. A pobehovať polonahá na rôznych podujatiach vraj plánuje aj naďalej.

Iba 22-ročná modelka sa v rozhovore vyjadrila, že vybehnutie na ihrisko bolo najlepším krokom jej života. Odvtedy získala množstvo pracovných ponúk, jej meno odrazu pozná celý svet a do svojich 30. narodenín chce zarobiť toľko peňazí, aby už nikdy v živote nemusela pracovať.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kinsey Wolanski (@kinsey_sue),

Ťažkú hlavu si nerobí ani z pobytu v policajnej cele, pretože aj policajti k nej boli milí a chceli sa s ňou odfotiť. „Fanúšikom sa to páčilo, hráčom sa to zdanlivo páčilo, ešte aj policajti na stanici ma žiadali o fotku predtým, než ma pustili na slobodu,“ povedala pre The Sun.

Na netradičnom kúsku sa vraj zasmial aj jej otec, ktorý mimochodom pracuje ako detektív na polícii v Los Angeles. Otec podľa nej vždy vedel, že je poriadne bláznivá, a tak čakal, že na ihrisko vybehne rovno nahá a nie v plavkách.

Domov
Zdieľať
Diskusia