Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2019, 11:43
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Scenárista Avengers: Endgame vysvetľuje, prečo by Ant-Man v Thanosovom zadku nevydržal a zomrel by

Scenárista Avengers: Endgame vysvetľuje, prečo by Ant-Man v Thanosovom zadku nevydržal a zomrel by
Zdroj: Marvel Cinematic Universe
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Teória o možnom zničení Thanosa je vyvrátená.

Ihneď po Infinity War začali internetom kolovať rôzne teórie o tom, ako účinne zneškodniť Thanosa. Jednou z nich bolo odseknutie jeho hlavy (slová adresované Thorovi na konci IW), ale našli sa taktiež odvážnejšie návrhy. Pokiaľ si do google zadáš „Ant-Man Thanos Butt Theory“, zistíš, že ti nájde viac než 2 milióny možných výsledkov.

Dilema, či by dokázal Ant-Man zabiť Thanosa zväčšením sa vnútri jeho tela, bola teda skutočne na mieste. Chris Hewitt z Empire sa preto v priebehu jedného podcastu pýtal scenáristov Christophera Markusa a Stephena McFeelyho práve na túto pomerne bizarnú teóriu.

Odporúčané
Pavel Kacerle pracuje pre Marvel. V dome Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgarde pracoval 15 hodín denne (Rozhovor) Pavel Kacerle pracuje pre Marvel. V dome Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgarde pracoval 15 hodín denne (Rozhovor) 6. mája 2019, 14:49

Videli sme, že Thanos dokázal uniesť Hulkov úder. Jeho celé telo je teda aspoň v takejto miere odolné. Pokiaľ by sa Ant-Man zväčšil, bol by jednoducho rozdrvený nezdolnými stenami Thanosovho mocného konečníka,“ objasnil nemožné aplikovanie populárnej teórie scenárista Christopher Markus.

Podobnú Ant-Manovu smrť si popravde nevieme a ani nechceme predstaviť, takže môžeme byť v konečnom dôsledku radi, že k tomuto bláznivému pokusu o zavraždenie Thanosa vôbec nedošlo. CGI zábavy bolo v Avengers: Endgame aj bez toho naozaj dostatok, o čom taktiež svedčia nižšie priložené zábery z článku. Ďalšie informácie z posledných Avengers nájdeš v nasledujúcom vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia