Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2019, 9:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Na okraji Bratislavy vyhadzovali do prírody staré umývadlo či WC. Náhodou ich načapal chlapík na prechádzke

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA ODPAD PRÍRODA
Uložiť Uložené

Moderátor Tomáš Ďutka sa bol len prejsť so psom.

Moderátor Tomáš Ďutka zo športovej redakcie televízie Markíza včera zažil zvláštnu rannú prechádzku so psom. Keď zobral svojho chlpáča za bytovky v bratislavskej Dúbravke, po pár minútach narazil na dvojicu, ktorá zo svojho auta vyťahovala staré predmety a vyhadzovala ich priamo do prírody, upozornili TVNoviny.sk.

Vyzeralo to, ako keby nemali dostatok úcty k životnému prostrediu a nedokázali veci ako starú toaletu, umývadlo či skriňu zaniesť do kontajnera, ktorých je v okolí podľa Tomáša dostatočný počet. Moderátor síce zostal zaskočený, ale hneď vytiahol mobil a celú situáciu si natočil. Nepáčilo sa im to, a tak schytal aj niekoľko nadávok.

Dvojicu nielenže konfrontoval, zavolal aj na políciu a prípad už prevzala štátna polícia. Policajti z Bratislavského kraja zavesili na svoju facebookovú stránku status o tom, že sa prípadom už zaoberajú, ale v komentároch sa ľudia obávali, že dvojica dostane za takéto konanie pravdepodobne iba pokutu. Polícia však vyšetrovanie bližšie nekomentovala, a tak nevedno, čo páru hrozí.

Domov
Zdieľať
Diskusia