Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2019, 15:20
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Unikol na internet plán marveláckej Fázy 4? Dočkáme sa sólovky Novy a Normana Osborna?

Unikol na internet plán marveláckej Fázy 4? Dočkáme sa sólovky Novy a Normana Osborna?
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Overený insider údajne zistil zaujímavé novinky o 4. Fáze MCU.

Už veľmi dlho sa špekuluje o tom, ako bude vyzerať 4. Fáza MCU. Je jasné, že niekoľko sequelov je jednoducho istých a prídu, a tak sa s plánom filmov nedá až tak veľmi hýbať. Roger Wardwell, ktorý v minulosti už leakol korektné informácie o Endgame, tvrdí, že pozná plán pre Fázu 4. 

Mali by sme sa dočkať sequelov pre Black Panthera, Doctora Strangea, Captain Marvel, Guardians of the Galaxy, Thora a v neposlednom rade aj Ant-Mana. Posledný menovaný bol stále neistý, keďže nie je až tak obľúbený ako ostatní hrdinovia a zárobky jeho filmov nie sú až také oslnivé. Stále však zarába a Marvel mu chce asi dopriať celú trilógiu. Dá sa predpokladať, že po udalostiach Endgame má taktiež viac fanúšikov. 

Keďže Thor udalosti Endgame prežil a aj naďalej plánuje byť hrdinom, automaticky sa počítalo s tým, že sa s ním ešte stretneme. Postava je veľmi obľúbená a či už to bude v Guardians of the Galaxy 3 alebo Thor 4, sme si istí, že bude útočiť na miliardu. 

Unikol na internet plán marveláckej Fázy 4? Dočkáme sa sólovky Novy a Normana Osborna?
Zdroj: Marvel Comics

Z originálnych snímok dostaneme Eternals, Black Widow, Shang-Chi a taktiež Novu. O ňom sa špekulovalo už dlho a teraz to vyzerá tak, že sa ho skutočne dočkáme. Nova je členom elitnej skupiny Nova Corps. Tú zrejme zdecimoval Thanos a jeho jednotky počas jeho návštevy Xandaru, odkiaľ si zobral jeden z Infinity Stones. Táto bitka nám však nikdy nebola ukázaná. Je možné, že sólovka Nova začne práve príchodom Thanosa? Nebudeme klamať, návrat Mad Titana by sme si nesmierne želali (snáď sa ukáže aj v Eternals).

Po tom všetkom by mala prísť nová verzia Avengers. Či už to budú New Avengers, Young Avengers alebo Dark Avengers, na tom veľmi nezáleží. Zdroj týchto informácií ale tvrdí, že Marvel sa v budúcnosti sústredí na menšie character arcy a nebude španovať veľký príbeh naprieč celou dekádou, ako to bolo v prípade Infinity Saga. Zrejme sa aj prehĺbia rozdiely medzi pozemskými a vesmírnymi hrdinami, aj keď stále nevieme, do akej kategórie bude spadať Carol Danvers. Vzhľadom na jej schopnosti ale tipujeme, že ostane vo vesmíre. 


Traja najsilnejší Avengeri okrem Thora sú totiž mimo hru. Zhodou okolností sú všetci pozemšťania, čím naša planéta prišla o ohromnú obrannú silu. Hulk je permanentne zranený a môžeme počítať aj s tým, že zďaleka nebojuje tak ako v pôvodnej verzii (nakoniec, Endgame nám jeho schopnosti vôbec neukázalo). Iron Man je po smrti a Captain America už žiadny štíť nezdvihne. Môžeme teda počítať s tým, že ďalšie Avengers filmy nebudú také veľkolepé a epické.

Unikol na internet plán marveláckej Fázy 4? Dočkáme sa sólovky Novy a Normana Osborna?
Zdroj: Screenrant

Tomu nasvedčuje aj ďalšia informácia z leaku, a teda, že hlavným pozemským záporákom Fáze 4 bude Norman Osborn (Green Goblin). To by zároveň znamenalo, že Spideyho úloha v MCU ešte len porastie. Momentálne nevieme, či sa objaví vo viacerých snímkach, alebo len v Avengers 5 (možno bude ťahať za nitky a naplno sa prejaví až vo Fáze 5). V každom prípade, spoznať by sme ho mali už budúci mesiac, keďže sa má údajne predstaviť už v Spider-Man: Far From Home. 

Oficiálny rozpis Fázy 4 sa zrejme dozvieme v auguste na akcii každoročnej akcii D23, kde Disney odprezentuje budúcnosť Pixaru, svojich vlastných filmov, Marvelu a Star Wars. Dá sa teda očakávať, že júlová účasť Marvelu na Comic-Cone v San Diegu nebude až taká významná. Snáď nie je leak úplný a Marvel nás niečím prekvapí. Rátali sme totiž prakticky s každým jedným filmom spomínaným vyššie a radi by sme diskutovali aj o niečom nečakanom.

Domov
Zdieľať
Diskusia